Forumet - Kritisera, vet att ni gillar sånt.

Kritisera, vet att ni gillar sånt.

749 0 67
Min kompis fyller år imorgon och jag har målat ett porträtt till alla vänner som fyllt år. Självklart har jag blivit bättre (tycker synd om den första som fick) men inte så mycket som jag vill.

Jag vill först och främst att ni kritiserar det som ser fel ut så att jag kanske har en möjlighet att rätta till det innan jag ger bort den. Själv ser jag inte felen förrän någon månad senare.

Därefter skulle jag vara glad om ni konstnärer kunde kommentera mitt upplägg och kanske göra det bättre. Jag tänkte alltså limma på alla delar (förutom noterna) på ett A3 och gjorde därför en skiss (för första gången eftersom jag har lärt mig att det behövs).

Det känns fel med upplägget jag har gjort men jag vet inte hur jag annars ska göra. Noterna ska inte vara någonting speciellt så länge jag inte hittar noter från Mando Diao (lycka till).

Tack i alla fall [smile]

vioett.jpg

viotvå.jpg

SebastianE:

Personligen tycker jag hatten ser konstig ut. Den är för smal högst upp över huvudet eller vad man ska säga. Hakan ser lite stor ut också.


Tack.
Höm. Hatten är smalare upptill eftersom hon har pressat ihop den det är en typ av gubbhatt). Hakan vet jag inte riktigt om den ska vara så eller inte. Får titta närmare på det.

Spana också in:

Harpyja:

Höm. Hatten är smalare upptill eftersom hon har pressat ihop den det är en typ av gubbhatt).


Okej då förstår jag:) Men om du tittar är kanterna väldigt skarpa?

Harpyja:

Hakan vet jag inte riktigt om den ska vara så eller inte. Får titta närmare på det.


Gör så du:) Sedan får du gärna lägga upp en bild till om du gör en och visa hur den ser ut.
kärleksmums:

jag tycker nästan du borde lära mig lite grann och sådär c:


Tryck inte för hårt för då blir det som jag gjort på näsan, arbeta inte med långa linjer utan små och täta och gör ränder på håret istället för att försöka fylla i det så snabbt som möjligt [y]
Harpyja:

Tryck inte för hårt för då blir det som jag gjort på näsan, arbeta inte med långa linjer utan små och täta och gör ränder på håret istället för att försöka fylla i det så snabbt som möjligt


man tackar så hjärtligt! [party] nemen alltså, jag måste ta tag i det där med att teckna och måla igen känner jag. ;o saknar det. mycket. väldigt, väldigt mycket.