Forumet - Kroatien!

Kroatien!

5466 0 12
Tja, det e så att jag ska bege mig med ngr polare till Kroatien i sommar, rättare sagt till byn Bol som ligger på ön Brac. [bigsmile]

Jag undrar nu lite om ni som varit där tyckte om stället och hur det va helt enkelt.
Sen angående alkoholen, vilka priser och vilken åldergräns, de har i Kroatien, har googlat lite på saken och hittat att det e 18, samtidigt har man ju hört att man får tag på alkohol relativt enkelt i dessa länder i östeuropa.

Spana också in:

har varit i Novalja, Makarska, Split, Sibenik, Pag, Krk mf men har aldrig stött på ett gäng småbarn som supar, det är kanske därför ni drar till ön .. vet fan vad jag ska säga till dig.
bosnier och kroater kommer vara det ända ni ser, det är folk som åker dit på SEMESTER och inte för att supa ..öl kommer ni säkert att få tag på . du måste förstå att folk bor där också så försök att ta det lungt.
Kroatien är något man aldrig glömmer. [bigsmile]
Dagarna är chill vid stränderna och kvällarna är fest. Öl är relativt enkelt att få tag på, och inte så dyrt heller (typ 10 spänn) .
Vissa säger att Bol är enda stället på Brac där det finns liv, annars åker nog de flest till Trogir där det är fest hela nätterna. Jag är i Kroatien varje sommar, och där är alltid något nytt att se.
Lycka till! Och glöm inte det sunda förnuftet hemma i s! [no-no]verige.
Hm.. när jag var där i sommras så tyckte jag att maten var väldigt dyr, rättare sagt svindyr ... [crazy] Men, sen det var dricka som du efterfrågade så.. Drickan är säkert väldigt dyr den också - beror väl antagligen på vad du ska. Eftersom brac är smesterplacet så verkar det som att ställena utnyttjar saken och tar väldigt mycket betalt.
Jag har för mig att det fanns väldigt mycket .. drag där. Såg en del ställen som hade fest - från kväll till tidig morgon. Så, verkar som att man kan räkna med party osv. osv. osv.
Minuset på stället var att turisterna som kom från andra länder, typ frankrike och sådär.. dom var rätt så ytliga och dryga [crazy] men kroaterna är ett trevligt folk [y]

åk till hvar istället !! :D