Forumet - Krökar ungdomen nuförtiden?

Krökar ungdomen nuförtiden?

3230 2 54

Spana också in:


Knurra: Jag pratar åldrarna 15-20 år ungefär. Jag minns när jag i tonåren i princip levde för bärsen. Fick man några trefemmor och ett paket cigaretter var man på topp. Mina vänner var likasinnade också. Numera har jag varit rökfri och nykter i några år så den livsstilen känns ganska avlägsen idag som väl är.

Men jag undrar, med det moderna samhället där smartphones tar över ens liv och ungdomen numera verkar engagera sig i miljöfrågor så undrar jag...lever ni för att kröka eller gör ni det nån gång när andan faller på eller gör ni det inte alls?

Det känns som tiderna har förändrats från när jag var tonåring men jag vet ju inte då jag inte är en längre och jag lever som sagt en annan livsstil idag.
Krök är nog det bästa som finns
gjorde konto så jag kan svara på din fråga. för typ 2-3 år sen började jag halsa vodkan och gå på hemmafester. var kanske 15-16. Men som jag har sätt så festar folk i småland, stockholm, norrtälje uppåt typ hela tiden. varje sommar drack vi sönder varje helg och det var runt 60 pers på hemma festerna. droger är väldigt normalt nu och polisen vet vart dom ska titta men de får inte kolla på alla bara för de vill det, måste vara nån sorts anmälan eller misstanke. Allt från hasch till tramadol blir använt på en normal dag. Jag är nu 19 och älskar öl. har varit och klubbat varje fredag & lördag dom senaste månaderna och har jävligt kul. Kan vara min impulsiva livsstil som ledde mig till detta men vem vet. adhd är en stor bonus tycker jag. Om ni har mer frågor så är det bara att fråga. Förlåt om ni inte fatta vad jag skriver, lite seg i skallen.