Forumet - krönika från 9an. enjoy girls.

krönika från 9an. enjoy girls.

1605 0 8
tänkte slänga ut en krönika som jag skrev någon gång i 9an.
skulle vara kul att höra vad ni tycker, oavsett kritik osv.
yepyep!Keep your pearls!

Är det hans fängslande blick? Är det hans unika personliga jag? Är det sättet han talar till dig? Kanske är det alltihopa. Du kan säkert komma på miljontals underbara detaljer om honom.
Men, alltid är det något fel, eller hur? Jag tror de flesta tjejer har stött på denna killsort, blivit dödsförälskade. Och sedan gått rakt i fällan. Han är inte så fantastisk under ytan.

Om du har otur är han nämligen inte kapabel till att ha ett normalt förhållande med dig, eller med någon annan heller, för den delen. Just det normala och gulliga förhållande du vill ha.
Mys om fredagskvällarna med dillchips och de dåliga B-filmerna på 6an man redan sett. Hans tandborste i ditt badrumsskåp, och din i hans. Slå en signal varje kväll ni inte sover med varann, döpa om hans namn i mobilen till pussgurkan, få kalla varandra för älskling, hålla hand och hela baletten, name it. Du vill kunna gå runt med en tröja tryckt med fet tex; JAG TILLHÖR SEBASTIAN, just för att du är så stolt. Yes, prinsen har äntligen blivit din. Ni är ett. Barbie och Ken.

Du har ju verkligen längtat efter att få gå runt med det rosa glitterstoftet skimrande runt dig, stoftet alla nyförälskade par bär på. Och viktigast av allt, - du vill kunna börja lita på honom.
Men nix, det blir inte något underbart och trofast förhållande med denne unga man. Inga chips och älskipälsk. Han kommer helt enkelt inte kunna nöja sig med dig och inte med nästa stackars utsatta brutta heller. Utan han kommer att fortsätta leta, söka, jaga. Och är bytet svårt att fånga, lockar det honom ännu mera. Drivkraften blir dubbel. Alltid kul med lite tuggmotstånd.

Det jag försöker berätta är, att din gorgeous grabb aldrig blir nöjd. Det som simmar runt i hans tomma skalle är; du kan alltid få bättre.
Så, när han då börjar bli less på dig , ätit ur all din sötma och endast smulor är kvar, slänger han stackars ballerinaplasten i soporna. Du är nu DONE. Ditt innehåll är inte intressant längre, uppkäkat. Vem sparar förpackingen? Och du som redan börjat planera eran ljusa framtid tillsammans. Han nämnde ju faktiskt en flott 2a på söder han ville dela med dig. Alla dina drömmar har nu runnit ut i sanden. Som smuts på golvet har de plötsligt och hastigt dammsugits upp, försvunnit. Flosh, sa det bara.

Dock har du all rätt till att känna dig förtvivlad och frustrerad. Hur kunde du veta? Japp, också en viktig punkt. Jag visste inte heller. Anade gjorde jag, men blundade för vekligeten, ljög för mig själv för att det kändes säkrast. Och smällar fick man ta, stod där mitt i skiten. Det var ju faktiskt mitt eget fel egentligen. Jag ville inte inse att han lekte med mig. Jag var praktiskt taget bara hans 'leksak'. Leksaken han gömde undan, för att sedan ta fram då och då med jämna mellanrum och latcha med, just när han fick lust med det. Nu när jag tänker tillbaka såhär så anpassade han sig inte alls efter mig, allt utgick från honom. Bokstavligt talat så utnyttjade han mig verkligen, men jag vägrade inse. Trots mina kloka väninors råd om att skita i honom struntade jag blankt i vad de sa.
Det stod ju stort och tydligt framför ögonen på mig: VARNING! HOHO TJEJEN, VAD SYSSLAR DU MED? ÄR DU TRÖG? Men jag fortsatte att blunda. Föste bort allt mitt förnuft och fortsatte älska och lita på min käre playboy.

Han sa t ex alltid att han skulle ringa. "slår en signal senare ikväll gumman". Kanske 2 av 10 gånger ringde han faktiskt. Lilla jag fattade ju inte att han låg och hade one nightstands med ragg från krogen, samtidigt som jag låg ensam i mina tonårslakan med mobilen bredvid. knäpptyst. Väntade, väntade och väntade lite till. Men aldrig ringde den.
Ibland bankade det på fönstret mitt i natten, så jag fick tassa upp med mina kanintofflor och öppna. Mycket riktigt. In klättrade han, med en andedräkt stinkande av alkohol och cigg. Fyllesvin, tänkte jag först, gång efter gång. Men mina läppar fick alltid den mest passionerade kyssen man kan tänka sig! Jag älskade det. Tja, so long alla förnuftiga tankar, där flög dem iväg. hejdå fylleäckel, välkommen sexgud. Drömprins. Älskling. Inbillade mig att han var the goodguy igen och hade helt glömt bort att han egentligen var the bad.

man kan säga att denna slusk, men samtidigt underbara prins är likt en trollkarl. Ja, tänk efter. Han fångar dig med sitt flirtiga och charmiga sätt, förtrollar dig. Du är fast. Nu har han dig runt sitt lillfinger, just som han mål var. Man kan ju undra vad som är bakgrunden till detta beteende hos honom. alla nekanden han fick från tjejer på discot i 5an? aldrig känt sig tillräcklig? taskig uppväxt? Kom ihåg att det är han det är fel på. Inbilla dig inte att han är värd allt du lägger ner på honom när du ändå inte får ut någonting av det i slutändan. Ödsla inte tid. Inse faran i tid och var uppmärksam om alla varningsskyltar.

Hoppas du förstår vad jag försökt säga. Nu påstår jag inte att alla pojkar är sådana, däremot att det finns många av dem. Och visst, vem faller inte för den farlige sorten? Men, vi kan bli starkare om vi har oturen att hamna i grytan.

Sanningen om denna prince charming kommer alltid fram förr eller senare. Du är värd så mycket mycket mer. Be strong girl! Kasta inte pärlor åt svin.

5311.jpg

Spana också in: