Forumet - Kroniska mardrömmar

Kroniska mardrömmar

450 0 16
Jag drömmer mardrömmar varje natt sen .. jag kan inte minnas. Förr hände lite grejer och jag valde att inte känna dom känslorna utan stoppade undan dom, nu fyra år senare har det utvecklat inte bara en lång depression som kommer då och då dom två senaste åren utan också kronsika mardrömmar.

Förr kunde jag sova bort dagarna utan att känna hur dagarna flög förbi, men nu kan jag inte ens sova 1 timma utan att vakna med världens ångest och det känns som att mitt hjärta slits i bitar. Det gör riktigt ont.

Jag stressar mycket omedvetet och känner ångest varje dag vilket gör att man kan få mardrömmar, men även när jag inte tänker innan jag ska sova så slår hjärtat så fort och hårt att jag kan höra det genom kudden.
Detta har lätt till att jag inte kan/vill sova och vänder på dygnet helt tills jag inte kan vara vaken mer och somnar. Alltid lika ledsen när jag vaknar. Som följer mig om dagen.

Detta är sjukt, någon som har haft samma problem? [tard]

Spana också in:

HonHeterHanna:

Nida: usch stackare jag drömde förut samma dröm men jag var ... 14 kanske? jag var jagad. samma väg usch creepy
Ja att man blir jagad, nästan alltid. Åh.. det är helvetet.


Fast låt det bara va . det släpper . jag har inte haft det på flera år nu o jag tror (har läst ???) att man drömmer mer om man äter innan man ska sova men a ja vet inte . kan ju va värt o testa
jag hade en period för ett tag sedan då jag drömde mardrömmar varje natt!! efter att jag förlorat några av mina bästa vänner och blivit sårad av killen jag älskade så började jag ha fruktansvärda mardrömmar, det var allt från att jag var i ett stort spökhus och spöken jagade mig till att jag kunde hitta min kompis på natten som hade dränkt sig själv i en brunn på gården :S det var verkligen hur sjukt som helst. drömde att alla tog livet av sig typ. väldigt obehagligt =( har också lett till att jag går i sömnen ofta, drömmer att jag hör folk komma gående i hallen mot mitt rum för att döda mig å jag ställer mig upp å tänder taklampan å tar fram något för att försvara mig, helt stört! vaknar upp ibland och är skit rädd å helt svettig. blää.. men var ett tag sedan sist *puuh*
rocka_billy:

drömmer att jag hör folk komma gående i hallen mot mitt rum för att döda mig å jag ställer mig upp å tänder taklampan å tar fram något för att försvara mig, helt stört! vaknar upp ibland och är skit rädd å helt svettig. blää.. men var ett tag sedan sist *puuh*


Ja det är verkligen sjukt, att folk dör och att man hela tiden måste rädda någon. Eller när man springer och aldrig kommer ifrån. Nej drömmar är inte roligt när dom går utför [smile] Tur att du slipper iaf.