Forumet - Kroppsidealet är ju inte att vara smal, utan att vara VÄLTRÄNAD!

Kroppsidealet är ju inte att vara smal, utan att vara VÄLTRÄNAD!

5041 0 194
UuobdKQ.jpg

6toDJV3.jpg

9VkcZXY.jpg

Är hon tunn? Nej. Är hon smal och spinkig? Nej. Hon är vältränad!

Idealet är inte att se ut som ett anorexifall, utan att vårda och träna sin kropp! Självklart kan man ha gener som gör att bilringen inte vill ge med sig, eller att man helt enkelt har grövre benstomme än Samus och därmed ser bredare ut. Men det är ingen anledning att lägga på sig.

Alla har inte de genetiska förutsättningarna att se ut som Samus, men alla kan träna. Är man överviktig ska man inte slå över och börja svälta sig själv, utan träna! Då får man en kropp som åtminstone liknar denna.

Jag förstår helt ärligt inte varför folk säger att catwalkmodeller är idealet. Deras kroppar är bara tunna, spinkiga och totalt otränade. Är det någon utanför deras egen bransch som tycker att sådana tunna kroppar är snyggare än en kropp som denna?

Med det sagt är ju inte Samus jättebiffig heller. Men det syns ju att hon tränad, särskilt rumpa och lår.

Smal=/=vältränad

BÖRJA TRÄNA istället för att hetsäta eller dumbanta!! (Det ska jag också göra.)

Spana också in:


choco boy:
du tror dig ha bevisat nåt genom att posta en spelfigur. hahahahha
Hon har en kropp som alla andra. Det är utseendet som är det viktiga här, inte om hon består av celler eller polygoner.lurifax69: Grabbar, det är ett spel, folk skapar sina egna hur som känner för.
Och karaktärerna i spelen skapas ofta efter verkliga ideal.Pannkakssmöörgåsen: Hon är ju visst smal? Tycker faktiskt att dessa trådar är högst osmakliga och är genuint intresserad av hur det kan vara så intressant att spekulera i kvinnliga spelfigurers påhittade, "perfekta" kroppar?
Det är hon ju inte. Kolla rumpan och låren - muskulösa och biffiga.

Kolla armarna, synliga muskler och inget gäddhäng.

Kolla ryggen och midjan - deff!
Kvinnor är en förtryckt grupp. En grupp som ständigt objektifieras. Det är vidrigt och kan verkligen inte se hur ni kan tycka att det är helt orimligt att tycka det.
choco boy:
hon har mycket muskler...


Kudhos:
att ha ett personligt ideal är inte att "shame:a" alla andra kroppar. 
Ts säger att detta är idealet; inte att det är hns egna åsikt. Att säga hur något ska vara är att påpeka fel och shame:a andra kroppar, ja.