Forumet - Kroppslukt

Kroppslukt

991 0 8

schim: asso du är så van vid din lukt så du känner den nog inte
såvida ni inte har nån luktgrej hemma så tycker du inte att du har nån lukt hemma men far bort en vecka så känner du att ni har en lukt hemma
Men bor ju med mamma o syrran. Dom kanske har en annan lukt?? Eller luktar vi likadant?? Våra Kroppslukt kanske blandas tsm och sen luktar nåt???? 

Spana också in:


Xuzkie: Man kan "hålla-för-näsan" så man endast andas igenom munnen. Efter någon minut+ så känner man dofter otroligt starkare. Men tror inte att det fungerar på sig själv ändå. Annas så kan du sniffa i armhålan... Varför vill du veta hur du "luktar"?
Vill veta hur jag luktar för att veta hur jag luktar. Om jag luktar starkt/kryddigt så kan jag ändra min kost. Vill inte lukta äckligt bredvid människorFörvirrad

Xuzkie:
Låter vettigt... De flesta brukar lösa detta med diverse luktmedel. Men vafför inte fråga en person? Kanske lite skumt dock.
Frågade en tjejkompis hur jag luktade för några månader sen och (vi låtsas nu att jag heter Elin) hon sa: du luktar dig själv, du luktar Elin. Och jag sa mm visst. Men hon gav ju inte ett riktigt svar. Hon sa inte vad jag luktade. Jag och tjejen jag frågade är ganska nära så om jag hade luktat illa hade hon nog sagt. Men whatever, stinker jag skit så får parfymerna fixa skiten.