Forumet - kroppsuppfattning

kroppsuppfattning

183 0 19
Brukar ni också ändra er kroppsuppfattning nästan över en natt? Har gått runt och känt mig fet nu ganska länge men nu känner jag mig superslim och redo för att springa runt mellan modellagenturer.

Vad brukar kunna få er att ändra er kroppsuppfattning?
Vi utgår ifrån att ingen av oss tappat fem kilo över en natt.

Spana också in:

Purr Purr:

Nä, har en stabilt negativ kroppsuppfattning. [y]


[sad][sad]

Panda:

Låter som en såndär tjejgrej[cute]


haha jo antagligen [crazy]

mopsen:

nu är det så attm in kropp förändras ganska mycket under natten


hur kan den göra det? tror du int edet bara beror på:
mopsen:

jag har en ganska skev kroppsuppfattning i alla vrår.

Inte över en natt men det har hänt att jag jämfört min kropp med andra till exempel i klassen och hockeylaget.

Eftersom vi i ishockeylaget tränar in princip lika mycket och gör identiska övningar. Både fys och under isträning. Dom absolut flesta i hockeylaget har mer muskelmassa än mig, förvisso äter dom också proteinpulver och andra tillskott som kan förklara saken.

I klassen är jag lik dom flesta. Men jag mår inte alls dåligt av det, men när jag kläckte idén kände jag mig tvungen att jämföra mig.[smile]
ändras hela tiden
har på senaste tiden börjat tycka att jag borde bli smalare dock
(älskar att äta alldeles för mycket för att kunna svälta mig själv, så det är nog lugnt ändå)

vet inte vad det är som får mig att ändra uppfattning, humör etc antar jag
om jag är lite nere tycker jag nog jag är tjock
om jag är glad känner jag mig snygg
typ så
för mig varierar det typ jättemycket mh:C kan växla mellan att tycka att jag är för stor och tjock, till att jag är aldeles för smal och spinkig, typ hela tiden. ibland känner jag båda samtidigt, på något konstigt sätt [blush] blir jätte-kortslutning i min hjärna då :c

sen så kan ju min kropp faktiskt ändra form väldigt snabbt. räcker med att ajg går upp/ner ett kg för att det ska synas jätteskillnad. liks om man typ inte har något kroppsfett, och allt nytt fett lägger sig på magen så äre ju typ som att tejpa fast ett extra smörpaket där om man går upp ett kg.

sen om jag dessutom har ätit/druckit massa så magen är typ uppsvälld av det, kan man ju min faktiska kroppsform gå från "oh yeah abz[cool]" till allmänt tjockpluffsig på mindre än ett dygn, lr tvrt om :C

så ah har ganska varierande kroppsuppfattning, och oj vilket långt inlägg det blev var inte meningen[blush]
Det närmsta jag varit att ändra kroppsuppfattning är den gången jag blev förvånad över att ha gått upp 10 kg på ett år - för det är ungefär så ofta jag väger mig som mest - en gång om året.

Men annars så nä, jag har inte ändrat kroppsuppfattning varken till det positiva eller negativa. Någonsin. Tvivlar starkt på att jag någonsin kommer att göra det.

[love]