Forumet - krossad själ

krossad själ

291 0 25
(snälla, för fan, snälla, kan inte detta få bli en seriös tråd? inga små jobbiga oseriösa svar. gå inom er själva och hitta... er själva? svara inte om ni bara vill förstöra. det kanske är nån som förstår vad jag menar nu? - inga fasader här, snälla)

men jag sitter här och är helt jävla ensam och hela mitt liv bara faller sönder. allt går emot mig, inget skulle i princip kunna bli värre.
jag
hatar
att
leva.

om det är såhär det ska vara och förbli så orkar jag inte anstränga mig för att försöka leva.

kommer antagligen vara vaken hela natten och lyssna på samma låt och gråta tills jag får vätskebrist. och det hjälper ju inte ett skit, men vad fan ska man ta sig till?

jag orkar inte leva.

Spana också in:

Jagmårtypbra:

ja, så tänkte jag också för ett tag sen. men när tiden flyter på och det fortfarande är exakt likadant känns det inte som att tiden läker några sår.


Tiden läker inte sår. Det gör det så fan inte. Men man måste göra något åt situationen. Man måste försöka så gott det går och bara vänta på förändringar
Jagmårtypbra:

kommer antagligen vara vaken hela natten och lyssna på samma låt och gråta tills jag får vätskebrist. och det hjälper ju inte ett skit, men vad fan ska man ta sig till?


asså kolla vad du heter på detta forum. du mår ju bra. orka sitta och ljuga på ett internet forum, du vill bara ha falsk sympati fråan alla unga här. assow omg. lyssna på bra musik ist!! typ denna

Vad gråter du över? Jag har aldrig kunnat gråta över något problem som har varit mitt, det känns som om jag ger upp. Att ligga och gråta över något eget är helt meningslöst.

Men sen om något händer någon annan, som att pappa får cancer. Då är det lätt att gråta, konstigt.
zzasoet:

smart sagt.,.,not


vill man inte leva mer så tar man ju livet av sig?inget att snacka om ens,jag ska förr eller senare för jag inte orkar så vafan wajnar du om?har man kommit så långt att man seriöst inte klarar av att leva längre så har man tänkt på olika utvägar men inget av dom funkar.