Forumet - Krossade drömmar - Vad göra?

Krossade drömmar - Vad göra?

5687 1 18
Vad gör man när ens största drömmar går i kras och aldrig kan bli verklighet? Har det hänt dig och hur tacklade du det i sådana fall? Vad gör man om man har tidigare haft en dröm som varit det enda man levt för sedan barnsben och den inte kan ersättas med någon annan dröm? 


Någonstans mellan kl 15.30 - 16.00 16 juli 2014 hände detta mig. 

Spana också in:

De två råden var väldigt kloka tycker jag. Man kan väl inte göra annat liksom, om man inte hoppar på en ny dröm eller försöker göra så att den krasade drömmen kan gå i uppfyllelse, om det går. 
Hörde någon säga att man måste hitta ett nytt sätt om det gamla inte funkar med det nya. Det brukar jag tänka på ibland.

eller så isolerar man tills man inte orkar mer och tar sig upp lite grand om det går. krävs väl finisar eller ljusglimtar i ens liv då iof men något hittar man väl alltid. jag kan se fram emot att sova ibland. vet inte om det bara är dåligt eller om jag då finner små saker att hålla fast vid.
Nya drömmar kommer. Det viktiga är inte att de går i uppfyllelse, det viktiga är att du försöker nå dem. 

Skaffa små drömmar så kan du uppfylla dem lätt. Jag har uppfyllt nästan alla mina drömmar, hur konstiga de än är. De har inte varit helt omöjliga, bara handlat om sådant som får andra att bli chockade när jag väl uppfyllt dem.
Jag tänker att det enda sättet att gå vidare från det är att försöka använda sig av de medel man har kvar för att skapa sig nya visioner. Det kan självklart vara svårt till en början. Att hitta motivationen, inspirationen och viljan att faktiskt våga drömma tar tid. Men det går! Utgå från dina nuvarande omständigheter och sikta in dig på ett nytt mål. Din gamla dröm kanske aldrig kommer att försvinna helt, men du kommer att hitta en ny väg. Glad