Forumet - Krossat hjärta

Krossat hjärta

1993 0 21
För ungefär en månad sen tog det slut mellan mig och min pojkvän efter ungefär 3 år. Anledningen var att han ville vara "fri", har aldrig förbjudit eller sagt nej till han om nånting. Så är det kanske friheten att vara med andra tjejer han saknar?
Han säger att han fortfarande älskar mig och att han inte vill hålla på med någon annan, att han vill ha mig men ändå inte.

Förstår ingenting, känner mig så himla förvirrad och vet inte vad jag ska göra.
Han är min största kärlek och en kille jag alltid sökt efter. Jag har så svårt att släppa taget. Hur går man vidare?
Kan även tillägga att jag inte har speciellt många vänner, och dom jag har verkar aldrig ha tid till att hitta på något pga deras förhållanden som dom nästan alltid väljer i första hand :/

Vad gör man?

Spana också in:

Ad_Hoc:

Hem till dig eller hem till mig?


Här var vi snabb

Gentlemen:

Sup dig full och dansa sorgen ur dig. Ifall du är för ung får du försupa dig på barnasinne.


Åldern har jag och har redan supit mig full och dansat men hjälper tyvärr inte [sad]


Wanking BC:

Tror han snackar skit och vill vara med andra tjejer, tyvärr


Brukar oftast vara så :(
MissGreen:

Så är det kanske friheten att vara med andra tjejer han saknar?


Eller så vill han bara vara mer fri.
Det behöver inte spela någon roll att du tillåter han att göra saker ofta, man kan ändå känna sig begränsad om man är i ett förhållande, kan jag tänka mig.

Kanske att han känner att han vill göra saker på egen hand. Kunna resa runt (behöver inte handla om världen), göra vad han vill när han vill och hur länge han vill osv. Det är så jag uppfattar det, särskilt efter att du skrev att han fortfarande älskar dig.
Wanking BC:

Ja det förklarar nog det mesta


Nä men att han skulle vara intresserad av killar tror jag faktiskt inte

Gentlemen:

Festival, börja plugga, yxmörda han. Möjligheterna är oändliga.


Så långt som att mörda han skulle jag inte vilja gå [crazy]
Ja det finns mycket att göra, men just nu kommer jag inte på något.

Link:

Kanske att han känner att han vill göra saker på egen hand. Kunna resa runt (behöver inte handla om världen), göra vad han vill när han vill och hur länge han vill osv. Det är så jag uppfattar det, särskilt efter att du skrev att han fortfarande älskar dig.


Sant, men tycker han kunnat sagt det [sad] han sa inte alltför mycket då han gjorde slut och när jag har frågat han saker säger han bara "du vet vad jag har sagt"

Ad_Hoc:

Så vad säger du? Vill du hjälpa en gammal man att uppleva något nytt?


21 är verkligen jättegammalt [rolleyes] vad vill du uppleva?
MissGreen:

Vad gör man?


Trist att han gjort slut :(.. jag gjorde slut med min kille av typ samma anledning efter 2,5 år och det som låg bakom var att jag var nyfiken på andra killar, hade tappat mina känslor för honom och kände att jag bara behövde va fri och kunna göra vad jag ville både med andra killar och att kunna umgås mer fritt med mina vänner.. jag vet inte om det är så han känner, men ibland blir det så när man varit tsm under en längre tid när man är så unga som vi är..

Förstår att det är jobbigt när du säger att du inte heller har många vänner och dom du har tillbringar tid med sin kille.. om jag var dig skulle jag försöka hitta fler vänner, utvidga din umgängeskrets.. har man bara roligt är det inget fel med att vara singel.. jag tycker just nu bara att det är skönt! Se det som ett sätt att tillbringa mer tid med dig själv, kunna vara självständig.. man behöver faktiskt ingen kille för att klara sig även om kärlek kan vara underbart ibland också.. men försök att fokusera på dig själv nu och låt det ta sin tid.. en dag kommer du va redo för något nytt!