Forumet - kuk dynamik

kuk dynamik

4813 0 60

Så jag har möjligheten att ha en trekant med min flickvän och en manlig vän till mig. Jag skulle vilja det, och min flickvän har velat bli dubbelpenetrerad länge. Jag är inte så orolig över att en trekant skulle ha negativa effekter på vårt förhållande. 

Min enda oro, vilket låter dumt, men kan vara allvarligt, är att jag inte vet hur stor hans penis är. Jag har en stor kuk, men jag vet att penis storlek kan vara en djup källa till osäkerhet för vissa. Jag skulle må dåligt om jag vispade ut en mycket större penis än hans.

Så jag måste ta reda på hur stor hans kuk är före sammanslutningen. Vi är inte nära vänner, men vi är bekväma att diskutera sex, och jag tror att vi kunde njuta av att vara med en kvinna tillsammans.  Det mest direkta sättet att göra detta vore om bara vi två skulle ligga med varandra, men vi är båda mestadels straighta, och han är inte min typ oavsett.

Vi har pratat om sex mycket (samt ha en trekant med en tjej), men jag kan inte bedöma hur bekväm han är med sin kukstorlek.

Vad bör jag göra? Tankar? 

Spana också in: