Forumet - Kuken sprack!

Kuken sprack!

3323 0 44
Hejsan, tänkte dela med mig av en upplevelse som hände mig för ett tag sen.
Det är såhär att jag har haft trång förhud så det har gjort ont osv under sex och har varit svårt att tvätta mig under förhuden. Så jag bestämde mig för att operera bort förhuden (omskuren).. och det är jag just nu.
Operationen gick väldigt lyckat och allt verkade gå bra tills 1 vecka efter operationen.

Jag stog ute och rökte och plötsligt kändes det som att något tog en hammare och allvarligt talat krossade min vänstra testikel. Kände att tårarna började komma.. så jag sprang in på toaletten och drog ner byxorna. Blodet bara spruttade ut från min penis, och hela min kuk började svälla upp som en kantarell.
Kändes som hela jag skulle spricka upp. Sakta men säkert så började stygn efter stygn att släppa och bloder bara rann. Så jag bad morsan skjutsa mig till akuten illa kvickt. Där fanns det inget att göra än att vänta tills det har lagt sig. Det var något blodkärl som hade spruckit.

Blödningen höll på i ungefär 3-4 dagar. Under dessa dagar kändes det som att någon vred min kuk som "tussen nålar" hela dagarna, kunna knappt sova. Värsta dagarna i mitt liv. Sen tog det över 2 månader innan svullnaden hade lagt sig. Idag så kan jag ha sex och allt fungerar som det ska. Så bra att det ordnade sig iaf :)

Har ni varit med om något sånt här eller något liknande? Dela med er.

Spana också in: