Forumet - Kunna bocka i att man kräver seriösa svar i ett inlägg

Kunna bocka i att man kräver seriösa svar i ett inlägg

4239 0 50
Ja även fast det låter sjukt att i ett "seriöst forum" ska man behöva KRÄVA att an får seriösa svar, jag har x antal ggr då jag gjort ett inlägg skrivit "seriösa svar, tack" men ingen respekt har jag fått inte, ytterst få ggr i så fall. Jag tycker man ska kunna få göra ett inlägg som du utsätter dig o vara sårbar i, tex "fått min första mens, vad ska jag ha för tampongmärke?" eller liknande, och FÅ SERIÖSA svar, istället för tex: "hahaha va sen du var då" lr , "haha gz" eller "äckel" eller vad som.. Vissa inlägg är man faktiskt sårbar i, och kan ta illa upp, alla är inte de stora tuffa coola typerna som kan ta de där hårda orden. Vissa är också här för att faktiskt få HJÄLP, inte leka.

Så, jag tycker iaf det vore en bra idé, att ha en ruta man skulle kunna kryssa i om man vill ha lite respekt och få seriösa svar..

Och bara för ni inte ska hänga upp er på exemplet jag gav där för jag vet hur ni här på UM är, så kan jag ta ett till.. Du lägger upp en tavla, och frågar... öh, ja en fråga om den, tex , har jag gjort rätt? om du kanske försökt rejält och måla en näsa, och vissa kommer o hoppar på dig och säger, hahaha fan va ful, eller ÄPPLE, eller , konkelbär.. vad som,

Det finns ett seriöst och oseriöst forum, varför inte hålla sig till det och hjälpa folk i det seriösa istället för att leka igenom allt, helt enkelt

dåligt förklarat jag vet, men hoppas ni fattar poängen..
Det här är ett intenretforum för ungdomar främst, förvänta dig inte moget vuexet beteende, de flesta här har problem IRL så förvänta dig inte sympati, många här anvädner det också som ett sätt att flröta med andra och posta sån här skit i varje inlägg [ [blush][blush][blush][love][love] ]

Vill du enbart ha seriösa inlägg och att en moderator ska censurera yttrandefriheten rekomenderar jag att du skriver om homosexualitet elelr graviditet, de två ämnena är känsligast och övervakas mer än andra forum.

Sen så låter det som att du bara inte vill höra negativa kommentarer.

Spana också in:

Om folk inte respekterar att du vill ha seriösa svar när du skriver i forum plus eller när du uttryckligen skriver att du vill ha det, vad får dig att tro att de skulle göra det för att du kryssat i en ruta?

The Box:

Vill du enbart ha seriösa inlägg och att en moderator ska censurera yttrandefriheten rekomenderar jag att du skriver om homosexualitet elelr graviditet,


Folk som skriver korkade trådar och frågar om de är gravida får ju hur mycket skit som helst.
Denna tråden är ett skolboksexempel på att det behövs göras en del åtgärder på forumet.

8 inlägg av 13 (TS och tobias inlägg icke medräknade) merparten av inläggen i tråden har inte fyllt någon som helst funktion. Och det är samma medlemmar om och om igen som kommer med dessa tramsigheter.

lemuu:

dåligt förklarat jag vet, men hoppas ni fattar poängen..


Jag förstår precis hur du menar. Jag som startar rätt många trådar tycker att detta är helt åt helvete. Kan folk inte ta sig tid att tillföra något, varför ska dom ens få rätten att skriva?

tobias:

Sluta tramsa och håll er till ämnet annars låses tråden.


Så, om jag nu ens får fråga. Kan du låsa tråden om fler användare väljer att komma in och förstöra det för trådskaparen. Så om man nu inte tycker om det som framförs i tråden, och se till att hennes budskap kommer fram, diskuteras, och eventuella åtgärder görs KAN man faktiskt spamma sönder tråden totalt och få den avstängd utan att några repressalier väntas att delas ut till dom medlemmar som valde att förstöra tråden?

Vore det inte en aning enklare, om ni nu ens vill få bukt med spammet, att faktiskt ta dom som spammar i öronen genom att radera deras inlägg och dela ut varningar?
det var ju knapast fråga om spam här dom bara sa vad dom tyckte vilket var "lol nej" för att det är ett smått tramsigt förslag. klart man ska hålla sig till ämnet utan allt för stora utsvävningar. men som sagt är dethär internet och inte en ungdomsmotagning så man får lov att tåla en del. och jag tycker det är synd om vi börjar ta bort en massa ilägg med grunden att trådskaparen tycker så för då kan det bli så att inlägg trådskaparen inte håller med om raderas
Sming:

Jag som startar rätt många trådar tycker att detta är helt åt helvete. Kan folk inte ta sig tid att tillföra något, varför ska dom ens få rätten att skriva?


Baserat på dina anmälningar och det du skrivit så tycks dock din tolkning av vad som är spam och inte skilja sig väldigt mycket från vad de flesta andra tycker. I den här tråden skulle jag säga att det är två poster som skulle kunna sägas vara spam - och t.o.m. de två har åtminstone med ämnet att göra. Hur du får det till 8 kan jag omöjligen förstå. Dock kanske tobias rensade bort en del sedan du skrev din post.

OnT så är det ju i praktiken ingen skillnad på att skriva "seriösa svar tack, jag är en känslig och sårbar själ" och att kryssa i en liten ruta. Sedan så är det fullt frivilligt att posta trådar. Givetvis tillåts inte rena påhopp eller poster som inte har någonting ö.h.t. med tråden att göra, men om du frågar vad folk tycker om din näsa så är det klart att inte alla kommer att säga att den är skitsnygg. Det är en "risk" man får ta när man skapar en tråd.
tobias:

I forum plus är det meningen att endast seriösa diskussioner skall föras. Anmäl trams och off-topic så vi mods ser det och vi kan göra nått åt det. Att införa filter för seriösa inlägg är nog omöjligt.


precis,

detta är ingen lekstuga ser ni inte det? eller vad har ni fått de ifrån?