Forumet - kuratorn

kuratorn

627 0 22

Spana också in:

ingen annan:

=/


z i n:

ge det ett försök, det kanske hjälper


det är olika från kurator från kurator hur bra dem är dessutom.. jag vet att den kuratorn som jag hade på min gamla högstadieskola vann ett pris på några tiotusentals kronor för att hon gör ett bra jobb för oss ungdomar i staden [y] men alla är la inte lika bra som hon [wink] men ge det en chans tjejen! [y]
Jag blev mobbad under hela min högstadietid, och först i åttan så försökte kurren tvinga mig att prata med henne, men när jag vägrade så tog hon hjälp av en lärare som försökte hålla fast mig under tiden som hon pratade med mig (Ja, hur fan tänker man?). Det slutade mest med att den läraren hon tog hjälp av slog mig en massa.

Sedan i nian hade vi en ny kurre, som jag snackade med (av samma orsak), men hon var konstig och försökte tvinga mina klasskamrater att umgås med mig, även fast de inte ville. Sedan när hon fick reda på att jag skar mig sprang hon direkt till mamma och sådär. Sen hotade hon med att hon inte skulle skriva något blev till kommunen som gjorde att jag fick gå på gymnasiet på annan ort om jag inte slutade skära mig. Men hon skrev det brevet ändå sen, så då var hon lite snäll.

Men sammantaget är inte min syn på kuratorer speciellt positiv. De verkar ha mer problem själva än de som kommer till dem.