Forumet - Kurdiska arier

Kurdiska arier

2922 0 19
Kul fakta :

Adolf Hitler var mycket snett ute när han talade om arier - precis som hans skinnskalliga efterträdare i dagens samhälle.
Ordet betecknar egentligen en folkgrupp som levde i Iran & Indien för tretusen år sedan. Så om några i Sverige i dag kan kalla sig arier så är det i första hand zigenarna , samt iranska och kurdiska invandrare.

Spana också in:

Creator:

Så om några i Sverige i dag kan kalla sig arier så är det i första hand zigenarna , samt iranska och kurdiska invandrare.


Du är fel ute, Hitler och hans kompanjoner var ju faktiskt i asien och rörde för att ta reda på den ariska rasens ursprung. en expedition skickades till Tibet faktiskt, där man studerade landet. så helt fel ute var dom kan man ju påstå.

Kaukasier är våran folkgrupp och ja det stämmer att vi utvandrade från indien/iran men även dagens Afghanistan. men varför "iranska invandrare" (som förövrigt är fleretniskt) Kurder och Zigenare har monopol på att kalla sig detta förstår jag mig inte på, kanske bör du kirra fram belägg som stryker att dom ovan nämda folkgrupperna är "renare" än "arier" än vad oss sketna nordbor är [cheers]
Sming:

Du är fel ute


Nu ska jag vara uppriktig mot dig.

Jag läste allt som jag skrev i "Tusen Tabbar" Av Ulf Ivar Nilsson , under kapitlet "Tabbar som förändrat världen". Jag har absolut inget med detta påstående att göra utan tyckte det lät kul eftersom historia är det mest ointressanta som finns enligt mig och jag inte visste någonting om detta innan jag skrev , behöver inte bli rättat mer , tack och hej.
Jag som trodde hela rastänket var fel ute och något vi skrotade redan på 40-talet. Roligt att det gick upp för folk nu samma sak och blir förvånade över att läsa en bok som måste smutskasta Hitler. Tacksammare person att smutskasta finns det ju inte.

Lite roligt att du även har en bild på Freddie Mercury eller Farrokh Bulsara som han hette på riktigt som var av indisk-persisk börd och möjligtvis då någon form av de "riktiga" arierna som levde i norra Indien.