Forumet - Kuslig röst

Kuslig röst

5679 2 46
Spelade in min röst på kvällen eftersom jag ville veta vilka ljud jag gör på kvällen och ifall jag snarkar. Helt plötsligt hörde jag en kvinna säga på engelska, ok love, , bye pumpkin, i love you....  På inspelningen. Det lät så jävla kusligt och det var en jäva läskig lugn låt i bakgrunden.  Vad ska jag göra? Jag är as rädd.. Känner någon igen sig? Vet inte vad jag ska göra. Vill veta vart det här kan komma ifrån. Är det ande i huset eller. Jag tror inte på andar men man vet aldrig. Kan ni hjälpa mig och länka ifall det är någon Om också har drabbads av det här. :(

Spana också in:


1Thegirl1: Jag tror inte på andar men man vet aldrig. Kan ni hjälpa mig och länka ifall det är någon Om också har drabbads av det här.
hehe brukar låta så tills något händer som man inte kan förklara ;) vad det nu kan vara så är det inget att vara rädd för, hade rösten varit aggressiv hade jag ju förstått om du blivit rädd, hade vart naturligt att vara det, även om det inte är något farligt på nåt sätt,men nu verkade den ju säga rätt snälla saker ändå. Kanske finns en naturlig förklaring men svårt att säga när jag inte vet mer.

1Thegirl1: Spelade in min röst på kvällen eftersom jag ville veta vilka ljud jag gör på kvällen och ifall jag snarkar. Helt plötsligt hörde jag en kvinnaarrow-10x10.png säga på engelska, ok love, , bye pumpkin, i love you....  På inspelningen. Det lät så jävla kusligt och det var en jäva läskig lugn låt i bakgrunden.  Vad ska jag göra? Jag är as rädd.. Känner någon igen sig? Vet inte vad jag ska göra. Vill veta vart det här kan komma ifrån. Är det ande i huset eller. Jag tror inte på andar men man vet aldrig. Kan ni hjälpa mig och länka ifall det är någon Om också har drabbads av det här. :(
Hur länge ljöd låten och var det en gammal låt?

aristoteles:

https://files.idontgetlaid.com/data/public/38f9d3.php

Do it!

Det här är troligen intearrow-10x10.png den webbplats som du ville besöka!

Du försökte öppna files.idontgetlaid.com, men du kom i stället tillarrow-10x10.png en serverarrow-10x10.png som uppges vara verify_fail.webserverarrow-10x10.png.ye.lan. Det kan bero på att servern är felkonfigurerad eller på något allvarligare. En bedragare i nätverket kanske försöker lura dig att besöka en falsk (ocharrow-10x10.png kanske skadlig) versionarrow-10x10.png avfiles.idontgetlaid.com.

hahaha nejtack :P

Jag har hört att det kan komma med obehagliga "röster" och ljud om man spelar in i ett tyst rum, särskilt om man spelar upp bandet baklänges. Om det är sant vet jag inte vad det beror på, men du ska inte vara rädd för andrar. Vem vet, det kan bero på något slags fenomen med ljudvågor eller liknande som fått ljud att färdas från en annan plats på något sätt som vi ännu inte känner svaret på, eller som något obskyrt vetenskapligt experiment kanske vet svaret på.