Forumet - Kväljningar av att röka

Kväljningar av att röka

2554 0 39
Tycker det är ytterst märkligt. Förut har jag fått kväljningar om jag exempelvis har rökt innan frukost och det har jag diskuterat med en kamrat som upplever samma sak.
Dessvärre har jag nu börjat få kväljningar av varje cigarett jag tar, när jag än tar den. Vad det beror kan ha samband med att jag har börjat träna, äta rätt och sova ordentligt då kroppen visar att den inte alls tycker om att jag röker och framkallar just därför dessa dryga kväljningar.
Jag har dock inga planer på att sluta och jag trivs med att vara rökare. Just därför stör detta mig något otroligt.

Men varför? VARFÖR?

Spana också in:

Suger du mycket kuk? I sådant fall skulle jag nog råda dig till att spola genom din strupe med hjälp utav en beer-bong och 2 liter livets dryck, Coca Cola, innan du röker. Den store horan av Egypten, Cleopatra, berättade detta för mig via vår solguds, Ra´s, blåa, lysande, vägledande, monologa, talande ollonskaft för länge sedan i det heliga riket, Cleopatrisien. Annars kan du ju alltid använda en cigarett-kompatibel magnetiseringstransformator vars radiala munstycke är i hopkopplat med en konspiratorisk skarvborr av Peruansk härkomst.
uppenbar:

Rök svagare cigg?


Spelar ingen roll vad för sorts cigg jag röker, kväljningarna återkommer.

kruxz:

Peruansk härkomst.


Redan testat. Funkar inte.

Sovande:

Vill du bli av med det sluta rök!


Ja just det! Tänkte inte på det! [crazy][crazy]

Anarkandi:

eller, du kan, men jag har ingen lust att stötta rökning


Vad duktigt av dig.
Conrad:

misstänker att det har något med maten att göra, och om man svalt mycket luft.


Det märkliga är att jag fått detta problem i samband med att jag har fått tillbaka aptiten. Jag äter alltså mycket och nyttig mat, samt tränar och sover ordentligt.

Conrad:

Är du verkligen sugen när du röker?


Definiera sugen. För det mesta är jag sugen när jag tänder en cigg, men ibland tar jag en bara för att jag inte har något bättre för mig.