Forumet - Kvinnor är de största miljobovarna

Kvinnor är de största miljobovarna

12013 0 62
Ibland måste man undra hur mycket allt prat om hur mycket man bryr sig om miljön är värt. Speciellt i kvinnornas fall. Alla smink och klädesköp, och därav avfallet från det, får en att undra huruvida kvinnor bryr sig om vår miljö och huvudtaget. Den "moderna" kvinnan verkar hata miljön.

I Sverige har vi en fantastisk natur som vi alla värnar om...Tror vi! Men det finns faktiskt dem som inte bryr sig alls. En sådan grupp är kvinnor.

Kvinnor köper mängder av kosmetiska produkter som dagligen skräpar ned vår natur.

Kläder är en annan typ av produkt som kvinnor är storkonsumenter av, också det en stor stor miljöbov. Storskalig odling av bomull, som återfinns i många kläder har förstört grundvattnet på ett flertal håll i världen. Detta tycker de flesta kvinnor, av deras konsumtionsvanor att döma, är helt okej. Källa Deras hat mot miljön mäts i Chanelväskor.

Men vänta, det finns ytterligare grund för mitt argument. Till exempel slänger de p-piller i naturen, så att fiskar till och med byter kön. Miljöförstöring och djurplågeri på samma gång. Dubbel jackpot.

Därför menar jag att man ska införa en miljöskatt på att vara kvinna, tills de lär sig hålla sina vanor i styr. Kanske är det möjligt att bara ge män rösträtt i fortsättningen.
Senast ändrad 13 May 2014, 10:32 av André Vifot Haas

Spana också in:

Precis. Våra HBT-kvinnor till miljöfantaster plågar sig själva dagligen med att käka en massa linsor och bönor tills dom kräks för att vara en god och miljövänlig människa, men det till ingen nytta! För den maskara, puder och ögonskugga och all annan skit dom spacklar på sig slår ut deras linsfanatism med råge!
Hampie:

Jag gör det inte :/


jag gillar den kommentaren mest för hur mycket du predikar om safe sex men ändå har du "syndat". dels så tycker jag det är roligt att du ska trumfa en tjej på att man känner skillnad om man blir påsatt av kondom eller inte det är ju inte så att du har en slida så du har ju ingen aning om hur det känns med en sådan.