Forumet - Kvinnor fantiserar allt mer om andra kvinnor?

Kvinnor fantiserar allt mer om andra kvinnor?

3268 0 118
Är det bara jag som har läst och hört att kvinnor allt mer fantiserar om andra kvinnor?

Jag har läst i ett flertal tidningar att näst intill alla kvinnor har haft sexuella fantasier om andra kvinnor, och bokstavligt sagt tänder på kvinnor. Är inte detta fel?!

"Hela 40% av kvinnorna hade sexuella fantasier om andra kvinnor. Varför är dessa fantasier så vanliga? Det är inte uteslutet att
vissa av dessa kvinnor, trots att de lever i heterosexuella förhållanden, egentligen ville leva lesbiskt, men av olika skäl har
förträngt denna sida av sin person och sexualitet. Kvinnan blockerar sin lust till bisexuell aktivitet men bejakar den i fantasin"


Källa: ​​​Primavi.se

Kvinnor har även sexuella fantasier om andra kvinnor när dom är tillsammans med männen. De väljer därefter att avsluta sina relationer med männen och "experimenterar" med andra kvinnor.

Då ställer vi oss frågan, varför?

Kvinnor tänder helt enkelt på kvinnornas smala och snygga kroppar istället för männens. Lättklädda kvinnor syns i stort sett överallt i dagens samhälle och det är alltid/oftast kvinnorna som hängs ut som sexobjekt. Det är två Stora faktorer som bidrar till den kraftigt ökande sexuella fantasierna om andra kvinnor.

Är det bara jag som tycker det är dags att reagera? Jag blir faktist väldigt irriterad och arg när jag läser detta, varför så lite prat om männen? [confused]

Spana också in:

Tror detta bör tas med en stor nypa salt.

Bara för att de skulle haft fantasier med någon av samma kön betyder inte att de är homo- eller bisexuella.

Sedan är det ju mer accepterat bland folk att tjejer kan vara mer närgångna andra tjejer utan att vara homo.

Men samtidigt tror jag de flesta tjejer vill ha en ''riktig man'' när det väl gäller, speciellt under ägglossningen.
Blivande_japan:

fel och fel, antar att det får göra som de vill


Ja självklart får man fantisera om vad man vill, problemet är det att hela 40% gör detta. Inte bara 5 eller 10% som hade varit förstårligt.

FreeWay89:

FreeWay89


Jo man borde ta det med en nypa salt, men lite orolig eller fundersam kan man ändå vara.
Åtta:

Jag förstår inte riktigt vad som är problemet.


Jag ser ett stort problem.. [n] Alltså, om vi i samhället fortsätter att låta lättklädda kvinnor synas överallt och alltid hänga ut kvinnor som sexobjekt så kommer männen allt mer glömmas bort och kvinnorna kommer dra sig allt mer till kvinnor.

Det är vad jag tror.
det är väl skitbra? det är inte som om kvinnor uteslutande är homosexuella om de tänder på andra kvinnor, de kan lika gärna vara bisexuella. oavsett vilket så är det bra att vi får en mer frisinnad sexualitet och att det är accepterat av samhället. ifall du är rädd för att männen ska glömmas bort är det väl bara att testa dina gränser? vem vet, du kanske också är bi.