Forumet - Kvinnor in i det militära?

Kvinnor in i det militära?

1932 0 72

Spana också in:

Varför skulle man tycka att fler kvinnor skulle göra lumpen? Det är väl ändå ett individuellt val huruvida man vill göra den eller inte?

Sant, men det kan ju vara en jämnställdhetsfråga.
Majoriteten är ju killar, kan ju enligt vissa vara orättvist.
Men men, orkar inte muntjaffsas om den saken, ville bara veta vad alla tycker. Så tyck som du vill! ..
Nevon:

Vilken efterbliven fråga.
Jag tycker att den som vill ska få göra lumpen (i mån om plats) och den som inte vill ska slippa. Finns det inte platser till alla som söker så ska de som gör bäst ifrån sig på testerna få de platser som finns - oavsett kön.


Han sa det mesta.
skumgummiboll:

Majoriteten är ju killar, kan ju enligt vissa vara orättvist.


Majoriteten är killar därför att fler killar mönstrar (då vi är tvingade till det) och killar generellt sett får högre betyg på de fysiska testerna. Det är absolut ingenting som hindrar en tjej från att mönstra, göra bra ifrån sig på testerna och sedan få en plats i lumpen. På vilket sätt skulle det vara orättvist?
Det är som att säga att en majoritet av de som går läkarutbildningar är smarta, och att det skulle vara orättvist mot de som är dumma. [rolleyes]
Jag tycker som nevon. Det skall alltid handla om kompetens och jag gillar inte alls kvoteringar. Och att börja gnälla över "orättvisa" gällande fördelningen av könen i exempelvis militären är också ganska irelevant då det är fler killar, eftersom det är lag på det att vi infinna oss på mönstringen.

SilentScream:

Text


Bob Fyllekatt:

Text


Om jag ser samma spam igen, i någon tråd så blir det en varning, om ni fortsätter blir det en avstängning [no-no] är det förstått? Håll er till ämnet eller skriv i någon forumstråd som är tillägnad spam.
jag tycker det är onödigt att säga att tjejer ska gå lumpen. de enda som det verkar löna sig för då är ju feministerna. de tyker ju tex att flera tjejer ska bli brand"männ" men egentligen vrf?
när du är med om en brandolycka är det viktigaste för dig då att:
1. du blir räddad oskadd därifrån, eller
2. det är en tjej som är brandmann?