Forumet - kvinnor med makt

kvinnor med makt

7795 0 46

vad tycker ni om kvinnor med makt som ibland till och med andvänder härskartekniker? har kvinnor fått för stort spelrum? hur tror ni det kommer att se ut i framtiden? var går gränsen för ''jämställdhet''?

Diskutera vad ni tycker om det hära

Spana också in:


time: Det här är världens konstigaste frågeställning. Naturligtvis ska kvinnor ha och kunna ta makt på samma villkor som män, men det är inte okej för vare sig män eller kvinnor att använda härskartekniker. Din poll är i princip omöjlig att rösta i eftersom frågeställningen är så vinklad.
+1 Förvirrad
Patrick: vad tycker ni om kvinnor med makt som ibland till och med andvänder härskartekniker?
sakfrågemässigt sett: bra att de bevisar att de kan vara precis lika dåliga som män

rent personligt: ämbetsinnehavare som använder härskartekniker är vämjeliga oavsett kön, avsätt dem från deras maktposition. 

Patrick: har kvinnor fått för stort spelrum?
nej det är bra att kvinnor får spelrum att bevisa att de inte är annorlunda än män utan precis lika bra och precis lika dåliga. 

Patrick: hur tror ni det kommer att se ut i framtiden?
könen kommer att visa att det som avgör om man är en bra eller dålig människa är personligheten och inte ett att kroppens många organ

Patrick: var går gränsen för ''jämställdhet''?
den går där jämställdhet har uppnåts. män som vet vad det betyder vill det lika mycket som kvinnor eftersom mansrollen förolämpar män rätt grovt

Det är sånt här som får mig att vilja skriva att du är en pappskalle varpå du känner dig kränkt. Du resonerar kring kvinnliga ledare på ett sätt som du aldrig skulle göra om manliga motsvarigheter. Att det finns kvinnor med makt som använder buffliga härskartekniker (kanske känner man sig tvingad att spela detta mannens gamla maktspel på mannens vis?) får dig att ifrågasätta ett helt köns rättigheter. Pappskalle.


dazed: Det är sånt här som får mig att vilja skriva att du är en pappskalle varpå du känner dig kränkt. Du resonerar kring kvinnliga ledare på ett sätt som du aldrig skulle göra om manliga motsvarigheter. Att det finns kvinnor med makt som använder buffliga härskartekniker (kanske känner man sig tvingad att spela detta mannens gamla maktspel på mannens vis?) får dig att ifrågasätta ett helt köns rättigheter. Pappskalle.
Nu slänger du åsikter på mig som jag inte har och sedan försöker du argumentera emot dom. det har jag aldrig skrivit. det jag skriver är att det finns en gräns för makten som kvinnor vill åt och att mannen sätts på undantag