Aviseringar
Rensa alla

Kvinnor ska vara i hemmet


sudd
 sudd
Ämnesstartare

Något jag länge har stört mig på över är 80% kvinnor som ska starta "karriär" och upptar arbeten som männen bättre kunnat utföra. Det är nästan alla yrken utom läkare, jurist och liknande yrken med högutbildning. 

Det jag vill säga är, varför är ni kvinnor så egoistiska? Ni värdesätter inte er partner och er "kärlek" är max 2-3 år lång för att sedan leta fel på er partner för att göra slut. Tror ni verkligen att er frihet att ligga runt x antal gg gör er lyckliga? Ni är rakt igenom falska och bekräftelsekåta. 

Dessutom vill ni ha fina jobb serverade på silverfat just för att inte ni kompetenta nog. (könskvotering)
Er feminism är helt utspårad och går ut på att hata töntar från skolan som kom till att bli rika mnskor. Seriöst, vad är exakt det "onda patrarkatet" egentligen? Är det en golfklubb för feta rika Svenssons? Eller är det en ursäkt för er att ni är lata?

Ni svenska feminister är riktigt bortskämda. Ni fan är otroliga som gnäller precis på allt.


   
Citera
Exner

...


   
SvaraCitera
time
 time

Att peka ut kvinnor som grupp och nedvärdera dem är naturligtvis inte tillåtet på Ungdomar.se. Upprepas detta kan ditt konto komma att bli låst. Det går att diskutera kvotering och feminism sakligt utan att ta till personangrepp och överdrifter. 

Tråd låst.


   
SvaraCitera

Driver du med mig? 


   
SvaraCitera