Forumet - Kyrkogångstvång -.-

Kyrkogångstvång -.-

1235 0 28
Tjossan,

Man ska ju gå tio gånger i kyrkan för att få konfirmera sig, och nu så har vi fått en bok där vi ska skriva ner vad vi minns från en gudstjänst och allt det där. Men nu är det så att jag (av en personlig och viktig anledning .. ) inte kan gå till kyrkan mer än drygt en gång i månaden, och det betyder att jag aldrig kommer att bli klar med det i tid. Jag vet vad en gudstjänst går ut på och vad som händer, och det är ju det som är viktigast?! känns onödigt att gå så många gånger när jag ändå knappt hinner [n]... jag har försökt prata med prästen om det hära, men han tycker tydligen att det är oootroligt viktigt att gå alla gånger... [tired]

någon som har lust att ge mig lite hjälp? att typ fejka en kyrkogångsbok med hjälp av era gamla kanske? eller att komma på något annat smart? [confused]

tack på förhand...........

Spana också in:

Varför kan du inte gå mer än en gång i månaden?
Jag ignorerar totalt det faktum att du skrev att det är personligt då du ändå är anonym här och jag inte förstår varför du inte skulle kunna skriva anledningen, det skulle förmodligen generera mer seriösa svar.

Du kan ju prova att prata med din konfirmationsnisse om det (präst eller ledare eller vad det nu är, jag minns inte). Förklara att du vet vad det går ut på och så, och fråga om ni kan lösa det på något sätt.
massgrav:

Du vill hellre doppa läpparna i idomin och suga din fula guidopojkväns kuk?


Tözen:

faktiskt,finns inga personliga skäl till varför man inte kan gå i kyrkan om man nu ska konfirmera sig. vårt antagande, du är en lat fjortis som bara vill ha konfirmationspengarna.


Skål!
Visst, spekulera runt hennes anledningar, men inget horsnack, okej?

Har du testat att kanske ta ett fredagsmöte eller något? Gissar att du bor i en större stad, så du borde ju ha möjlighet att hitta något samfund som har ett möte nästan varje dag, du kan säkert plocka alla tio på två veckor, och det utan att anstränga dig nämnvärt.

Om du nu ser någon mening i konfirmation.