Forumet - L.A Noire!

L.A Noire!

222 0 19

Spana också in:

internet:

de verkar ändå ha kommit en bra bit på vägen. jag gissar på att den finns om max två år. de måste vara före microsoft denna gången.


Sony fungerar inte så. Det hade varit en radikal förändring av deras företagspolicy. Att vara först är inte alltid bäst, och Sony kommer ändå ikapp sin rival i slutändan (53m xbox 360 sålda just nu, 50m ps3 sålda).

Sony ritar alltid upp tioårsplaner för sina konsoler och är inte kända för att ändra på vinnande koncept.

2014 kommer ps4 släppas, som tidigast. Om det släpps tidigare så skulle vi ha vetat mer om det nu, och om det inte nämns på E3 så kommer det garanterat inte att komma ut inom två år.
internet:

fast ps3 har ju gått otroligt mycket sämre än föregångaren så det kanske är dags att förnya sig.


Japan funkar inte så. Dessutom så har den ju sex år till på sig att driva in pengar, och den säljer fortfarande som smör. Skulle inte förvåna mig om den går om 360 i slutänden
Wingman:

När först recensionen kom till L.A noire så sa dem faktiskt att det skulle vara väldigt likt GTA och att man skulle kunna ta Sub missions som bryter från andra delen av storyn.


det kan man, men det är inte likt gta... förutom de små sidouppdragen som inte är särskilt varierande (dock sjukt mycket bättre än sidouppdragen i red dead redemption).