Forumet - Labrador Vs. Golden Retriever

Labrador Vs. Golden Retriever

1598 0 120

Spana också in:

Jim Floyd:

jag är inte säker vilken är sötast?


Du ska väl för fan inte skaffa en hund för att den är SÖT!
Varför vill du ha hund? Köra hundtricket? Kanske jakthund? Agility? Promenadkompis?

Säg VARFÖR du ska ha hund så kan jag svara!

Dold text: Dessutom är Nova Scotia Duck Tolling Retriever (Tollare) den finaste retrieverrasen!
Jim Floyd:

nej inte bara det Jag har alltid gillat hundar och jag älskar att springa så den skulle få mycket motion o inte bli fet.


Har du några tidigare erfarenheter av hund?
Så du ska bara gå typ vanliga motionsrundor? Prata med olika uppfödare! Har varken haft Golden eller Labbe själv, har dock kompisar med båda raserna, dom hundarna är typ lata!

Har själv just nu en Engelsk Springer Spaniel, men det är inte en ras jag skulle rekommendera om du är nybörjare.. snäll ras och sådär, har haft två st.

Min första var jätte bra med oss barn, då vi grät så kom hon och skulle trösta oss, hon jagade, simmade, sprang med skotern, tränade agility och var hyfsat lugn

våran nuvarande är inte ens 1 år än, men hon är grymt dominant, har en massa energi, kommer på nya saker hela tiden, hoppar studsmatta, åker rushkana (klättrar själv upp på dom).. funkar jättebra med barn och sådär, men kräver ändå en fast hand!

Före har jag haft, tax/terrier, briard och gråhund
Jeay_L:

Har du några tidigare erfarenheter av hund?


har aldrig haft en själv, men vi brukade låna våra vänners hund när dem reste bort. Skulle jag få en skulle jag nog gå motionsrunder och springa osv. Dem goldens och labs jag har träffat har inte alls varit lata, tvärtemot[smile]