Forumet - Lackera om fyrhjulingen.. hjälp!!

Lackera om fyrhjulingen.. hjälp!!

510 0 4
Nu har jag tänkt lackera om fyrhjuligens kåpor och jag ska göra det själv men jag undrar över hur man ska göra det.
Jag hade tänkt mig att lackera dem gröna.
Jag har hört att det finns spray färg som man kan använda till att lackera moped kåporna med, men jag vet inte vart man köper den, någon som vet och kan länka?

Image
Det är en sån som på bilden (inte den jag ska lackera om men samma färger)
lämna in eller lacka inte om är mitt råd..är såååå mycket du behöver veta ang grunden,slipgrund(ev) och olika lacker,klarlack etc en hel vetenskap.

och nej,jag talar inte om nö burkfärg,för det är piss-skit och är inget annat är vatten i burkarna. ska du lacka så lacka med 2k lack,annars ser det förjävligt ut.

sen om du ändå ska lacka hemma så behöver du kompressor och lackspruta modell bra! och rätt handlag för att sköta sprutan,det blir lätt rinningar. men nån gång måste bli den första så ett råd:lägg på färgen så det knappt täcker på första delen sen tar du andra osv tills du är klar med alla då har denförsta torkat lite så den är klibbig och förhindrar då lacken att rinna när du lägger på den slutgiltiga lacken,och den ska va perfa! inte för lite inte för mycket utan perfelt helt enkelt[crazy]
Nackdelen med att lacka plastkåpor är att färgen slätt lossnar om du får stenskott/repor, bästa är att lämna för för lackning, annars är det bättre att låta kåporna vara original, bättre att ha kåpor som ser okej ut än att förstöra kåporna och försöka måla själv.
Så fyrhjulingen inte ser för jäklig ut [crazy]

Spana också in: