Forumet - Lägg upp en bild på dig själv så analyserar jag din personlighet

Lägg upp en bild på dig själv så analyserar jag din personlighet

1582 1 67
Hej.

Jag håller på att utveckla ett system som korrelererar personlighet mot kroppspråk.

Om du lägger upp en bild på dig själv eller en kändis eller någon du är nyfiken på, så kan jag göra en analys av personen och berätta om dess personlighet.

Ta allt jag säger med en nypa salt, såklart, jag har ingen vetenskaplig grund i vad jag säger, utan det är bara en metod jag märkt har haft bra resultat.

[smile]

Spana också in:

Åtta:

Jag misstänker att det är som med horoskop (så generella att de stämmer in på typ alla), men jag tycker faktiskt att det stämde ganska bra. Åtminstone den första halvan av texten.


Det gäller bara om du inte kan kontrastera dem mot varandra. I horoskop kontrasterar man inte vattumän mot oxar, utan bara lägger upp vaga allmäna beskrivningar. Jag får erkänna att mina beskrivningar kan vara vaga, men de skillnader jag ser är väldigt tydliga. Om du kollar på hur personerna för sig och uppfattas, t.ex jämför din röst mot en Analytisk och Inventiv person, så kommer du kunna uppfatta sklilnaden rätt snabbt.

rebeca:

h3h3h3h3


Du är en Experiencing Emotive-personlighet.

Både du och Åtta är adaptiva personligheter, men medans Åtta är Inventiv och mer nyfiken och idégenererande, så är du Upplevande. Det innebär att du är mer orienterad av nuet, tar in, anpassar dig och är förberedd på vad som än händer. Du är också, till skillnad från Åtta, Emotiv medan han är analytisk. Emotiv innebär att man orienterar sig mer efter sina känslor, värderingar om vad som är rätt och fel, hur människor omkring en och en själv mår. En analytisk person orienterar sig mer efter "perfektion" och att ifrågasätta och få ett system att fungera så bra som möjligt.
André Vifot Haas:


Du är, till skillnad från Åtta och Rebeca, direktiv, det innebär att du har en blick som tittar "rakt på" något, ser ut som att det är något specifikt i omgivningen som du vill ha. Du har drömmiga, imaginativa ögon, typ liknande mina, men medan jag är empatisk, människoorienterad, så är du strategisk, systemorienterad. Imaginativa personer är också känsliga, har starka åsikter om hur saker borde vara/fungera. Kolla alltså på "The Imaginative Strategical personalities."
rebeca:

haha vad dålig du är


Du kan vara dålig. [rolleyes] Jag brukar säga att jag vill ha åtminstone 3 högkvalitativa bilder eller ännu hellre film från en person för att göra en korrekt analys, om det bara är en bild så blir det alltid en gissning, med en hög felmarginal. Att göra det utifrån en bild är mer en kul grej. Jag hade två gissningar på dig, antingen att du var Inventiv och Emotiv eller att du var Upplevande och Emotiv.