Forumet - Lägga till på facebook

Lägga till på facebook

401 1 3
Hej. 

Jag har precis slutat mitt sommarjobb och funderar på iden att lägga till en kille på fb som jag fattade intresse i på jobbet. Det enda som får mig att tveka är att han kanske tycker jag är konstig om jag gör det. Eftersom att efternamnet oftast behövs för att lägga till på fb så känns det skumt om man nu har "letat" efter hans efternamn för att sedan bara lägga till honom. 

Dock så hängde alla våra namn på en lapp i personal rummet så det var inte svårt att få tag på någons efternamn då det var helt synlig, men jag är ändå rädd att han ska se mig som en stalker. 

Vi har bara pratat en gång då vi jobbade på ett område med varandra, men annars är jag väldigt blyg och han pratade mycket med andra jobbarkompisar. 

Men jag tänkte eftersom att  vi nu har slutat och mest troligt aldrig kommer se varandra igen, är det värt att lägga till honom eller kommer jag verka som en stalker? 


Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:
Något som kanske är lite halvt orelevant i sig men mitt tankesätt på det:

Har ni ungefär lika många vänner på FB? Kanske gemensamma vänner på FB?

Personligen skulle jag få lite stalkervarning om någon som har bara t.ex. 15 vänner lägger till mig på FB. Medans det känns lugnare om en med 200+ lägger till en då man blir mer en i mängden. Cool

Folk lägger ju till varandra till höger och vänster på FaceBook ändå, så ser inte den stora faran i det. Sen kan jag nog tänka mig att han tycker det är mer trevligt än otrevligt om du lägger till honom.

Iaf om någon med gedigen lista på FB skickar förfrågan till mig blir jag mer glad än creeped out. Rodnar
Även om jag bara hejat på personen en gång på jobbet under 2 år.

Men skicka du vänförfrågan. I värsta fall blir det ett nej och ni kanske aldrig träffas mer.