Forumet - Läggas in på sjukhus?

Läggas in på sjukhus?

882 1 25
Min psykoterapeut har förslagit att jag borde åka till sjukhuset ett tag för att få hjälp med min depression. Jag har sagt nej flera gånger, men börjat bli nyfiken över vad som skulle hända om jag gick med på det. Vad får man göra där om man är just inlagd för depression? Starkare medicin? Någon att prata med?
Medicinerad blir du definitivt. Samtal med psykolog kan du ofta boka till vilken dag du vill, teoretiskt sett altså. Sedan finns det ofta annat att göra om man är lagt till småpyssel fysisk träning och läsning. Att vara inlagd kan ha sina fördelar men det kan också tära oerhört.

Spana också in:

S3ON:

Hört att de spänner fast folk i sängar & skruvar på konstiga apparater på patienternas huvuden och sådär för att ge dem elchockar. [sad]


ect används verkligen inte på vem som helst längre
du lär bli medicinerad och övervakad, typ det. har aldrig legat inlagd på sjukhus övht sedan jag föddes, peppar peppar, men det är ju så det verkar fungera tyvärr.
soundsystem:

You gotta trust them.


[bigsmile] Jävla psykopater som styr där nere i källaren! [sad]isola:

ect är ingen disciplinåtgärd eller något man gör förhastat. fastbältad kan du däremot bli på alla sjukhusavdelningar om du försöker skada dig själv eller andra. det går nog att bli fastspänd under krampanfall också.


Men under tvång blir väl var eller varannan människa våldsam och vill befria sig.. [sad]