Forumet - Läkarbesök i kronor

Läkarbesök i kronor

635 1 27

Spana också in:

Som folk redan skrivit. Det beror på landsting och kanske även t o m var man går och vilken typ av läkare man besöker? Jag fick betala 300 kr sist för en återbesök hos läkare. Samtalet tog 10 min Cool Var ett par dyra 10 min.


Tycker det är kul när folk pratar om att det är så dyrt, för i mitt landsting kommer man upp i frikort vid 1 100 kr. Det kan vara rätt så skönt att komma upp i det fort, för då behöver man inte betala för resterande besök fram tills ett år efter första stämplingen Rodnar 

kakakaka: vet nt, har undvikt läkare sen jag fyllde 20 trots stukningar, illamående, svimmat av, konstig huvudvärk och weird stuff. ska dock dit nästa vecka :((( e mer orolig över fakturan än den ev. cancerdiagnosen. 
Braaaa, gå dit!! Tänk på att det finns frikort! Om du skulle komma upp i 1 100 kr under ett år så behöver du ej betala mer inom ett år från första besöket! Det gäller inte bara läkarbesök, utan även psykolog, sjuksköterskebesök m.m. i stort sett all typ av besök inom landstinget! (Gäller dock ej Folktandvården, som är ett undantag av någon dum anledning..)