Forumet - Lämnar du plats åt de äldre?

Lämnar du plats åt de äldre?

1050 0 29
Om du sitter på tunnelbanan, bussen, pendeltåget eller vad det nu är. Alla sittplatser är upptagna och du sitter. Då kommer Agda F83 och kliver på. Lämnar du plats åt Agda då eller sitter du kvar?

Spana också in:

SebastianE:

Lämnar plats (under 20) (Du röstade på detta alternativ)


Ja, om jag inte sitter innerst eller "för långt bort". Jag tycker att det är en självklarhet att lämna plats till äldre människor, det är respektlöst att inte göra det och trots detta sitter väldigt många kvar. (Jag hoppas att ni inte får sitta när ni blir äldre, för det är ni inte värda.)
Soldaten:

Synd att det inte är lika bra ute i samhället, alltså att över 70 % skulle lämna sin plats för gamlingar, händer allt för ofta att äldre folk får stå för att andra inte vill flytta sig.


Mmm det känns som folk säger A men gör B. Själv gör jag det om jag sitter ytterst. För mig är det självklart. Jag tänker hur jag själv vill bli behandlad som äldre och sedan brukar de äldre uppskatta det ordentligt.
emery:

Alltså det var en man (psykiskt störd vill jag gärna tro) som lämnade plats åt MIG! Jag typ "eheh... ee nejtack det är bra.........wtf?"


Han kanske var bara kär i dig?

kachin:

aldrig hänt, men om jag hade suttit på en attraktiv plats för Agda hade jag rest mig


Det är rätta pakter[love]

dewster:

(Jag hoppas att ni inte får sitta när ni blir äldre, för det är ni inte värda.)


[love][love][love]