Forumet - Längd

Längd

735 0 36
Image

Många killar tror att deras värde ligger i om de har en stor snopp eller inte. De flesta människor man frågar säger att de blir kära i hela killen och sen tycker de om den snoppen killen har, vare sig den är stor eller liten. En liten snopp fungerar lika bra som en stor. Många skriver till Fråga Graffiti och undrar vilken snopplängd som är normal. Nästan alla vuxna män ligger mellan 9 och 22 centimeter när de har stånd. Om man har kortare eller längre snopp betyder det inte att man är onormal, det är bara lite ovanligare. Omkretsen på en snopp med stånd brukar variera mellan 8 och 12 centimeter.

Ingela Schmidt och Emma Bergström Wuolo

Spana också in:

Fem fakta om den Svenska Mannens Penis:

1. Medellängden för en erigerad penis är ca 15 cm.
2. 75% av alla män ligger mellan 13-18 cm.
3. 95% av alla män ligger mellan 9-22 cm.
4. 1% har över 22 cm, 4% ligger under 9cm.
5. Längden mäts från roten, på ovansidan penis.

Källa: http://www.um.goteborg.se/Kunskapsbank/fakta%20om%20penis.htm

Med andra ord så är det inte någon stor procent av svenska män som har megakukar, så man skall inte känna sig onormal om man inte har det ;>
värdeuppgift:

tänk efter då


MEn hur skulle jag veta hur jag skulle reagera? [shake] Jag kan inte säga att jag bryr mig om kukens storlek eftersom jag kanske inte gör det när jag väl står där helt jävla kåt. Jag kan inte heller säga att jag inte bryr mig om personen har liten eftersom jag kanske gör det när jag väl står där och blir avtänd.

Fan har han ingen fungerande kuk har han ju annat.