Forumet - Längd och omogenhet

Längd och omogenhet

753 0 3
julia1130: -Vad krävs för att en annan person ska räknas som omogen?
Vissa beteenden som är väldigt omogna är t.ex. att tycka att det är ''coolt att kissa utanför toaletten'', det fanns flera på den grundskola som jag gick på som gjorde så. Ett annat omoget beteende är att man kan aldrig ta något seriöst/på allvar, det visar bara att man är mentalt oförmögen att visa ansvar.
julia1130: -Vad räknas som långt och kort för det mosatta könet (eller sitt eget) enligt dig?
Menar du längd? Alltså sådant är väldigt genetiskt. Jag har jobbat med en tjej som är 16 år gammal, hon är ungefär 180 cm lång men hon har långa föräldrar, därav hennes längd. Jag fick för mig att hon var minst 19 år gammal, bara på grund av hennes längd. Att vara kort kan i vissa fall få en person att ''se omogen ut'' och en ''lång person att se mogen ut''. Det är egentligen ingenting som förklarar om man är mogen eller ej, det som förklarar om man är mogen eller ej är beteende.

-Vad krävs för att en annan person ska räknas som omogen?
Någon som gör dumma saker för uppmärksamhet, eller att visa dåligt förnuft. Om du är exempelvis 15 år ska du visa att du klarar av vissa saker som ska vara simpla att förstå vid den åldern, annars är du omogen enligt mig. Klarar du inte av att inte visa hyfs så är du helt enkelt omogen i mina ögon.

-Vad räknas som långt och kort för det mosatta könet (eller sitt eget) enligt dig?

Jag är 164 cm och 05, fyller 15 till sommaren och borde därav inte få ha någon åsikt om detta med längd. 

Spearmint out 
*Mic drop*