Forumet - Längd på tjejer?

Längd på tjejer?

215 0 4
Är det konstigt att vilja ha en kille som är längre än en själv? Undermedvetet eller medvetet har vi alla olika sorters krav på våra partners. Jag är en tjej på 15år, kring 183cm och önskar ofta att jag vore kortare.. för nästan inte en enda kille på min skola är längre än mig. Jag är väll inte "onormalt "lång va? Folk i min kompiskrets är alla kortare än mig, och det är många utav de som klagar på att de är så korta. Men det är inte så himla roligt att vara lång alltid.  Vet inte riktigt vart jag ville komma med den hör tråden.. tycker ni att det är snyggt med långa tjejer?
Svaret på din fråga: nej det e helt normalt och självklarthar alla en viss preferens om vad man letar efter hos en parter men det viktigaste är ju i slutänden inte utsidan och lika klyschigt som det är så är det ju insidan som räknas. Själv e jag 167 och tycker jag e ganska lång och tycker också att det e mysigt med en som e längre men du e ju 15 så snart kommer du börja gymnasiet där alla e lite äldre o mer ”utvecklade” satt säga.
Verkar vara rätt standard att tjejer vill ha en kille som är längre (och att killar vill ha en kortare tjej). Personligen så är det ingenting jag har brytt mig jättemycket om, men om jag måste ha en åsikt så skulle jag nog anse att ungefär jämnlång är optimalt.
Sen är du ju längre än genomsnittet för tjejer, även om det inte är något extremt.

Spana också in: