Forumet - Längd på tjejer?? svara snabbt!!

Längd på tjejer?? svara snabbt!!

1944 1 13
Hej, är en tjej och är 174 cm lång och undrar om det är fult eller om killar ens kan tänka sig vara med någon som är så lång. Det kasnke inte låter så långt men är längst av tjejerna i min klass och längre än några killar. Själv blir jag inte attraherad av killar som är kortare än mig så det är ju ett problem, den perfekta kill längden för mig är över 180. Annars är det bara nej nej nej!! Glömde säga att jag går i 8an och är lite rädd att jag ska bli längre för min mamma är 178 och pappa 175. Men skolsköterskan säger att jag troligwn har växt klart för kom i puberteten för länge sedan och ja. Så jag undrar om jag är för lång för folk brukar säga det?

Inga kommentarer

Tråden har 13 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Såklart det finns killar som tycker det är helt okej eller t.o.m bättre att tjejer är 174cm långa. Sen finns det förstås också killar som inte tycker det är attraktivt alls med så långa tjejer, precis som du säger själv när det gäller kortare killar.

Du kan inte göra så mycket åt din längd utan du får acceptera den du är så kommer du se både positiva och negativa saker med att vara just den längden du nu är. Och det gäller för alla, vare sig om du är en lång eller kort person.
"Vanligtvis växer tjejer ungefär 6-8 centimeter efter att de fått sin första mens. Får man mens tidigare, växerman oftast mer än 8 centimeter. Kommer första mensen senare, vid 15-16 års ålder, växer man oftast bara några centimeter till." Dessutom borde du vara glad över din längd.
Alltså, det är en väldigt dum fråga egentligen. Alla gillar olika, om en kille inte gillar att du är en viss längd, så tufft läge, inget att göra åt. Samma sak om du har en viss hårfärg, en kille kanske inte tycker om det. Visserligen kan du ju såklart då färga om håret, men han kanske inte gillar färgat hår. 
Nu är du ju inte längre än 174 cm och om du bara attraheras av killar som är längre än vad du är så måste ju merparten av alla killar vara presumtiva objekt eftersom merparten av alla fullvuxna killar är längre än 174 cm.  Mycket glad

Skulle definitivt inte ha något emot en tjej på 174 cm eftersom jag själv är 183 cm.

Klart bra att vara lång när man går på konsert. Tumme upp

PS! Släng gärna upp en bild på dig och maska/klipp bort ansiktet om du vill.  Blink