Forumet - Länge leve Alliansen och Försäkringskassan! + AFRIKA ROCKS

Länge leve Alliansen och Försäkringskassan! + AFRIKA ROCKS

184 0 6
​Länk till DN

Alla ska jobba! Är man sjuk och har inget arbete är man inget värd! Det här är borgarnas våta dröm![y]

/sarkasm

Det här är jättekul. Min mamma är inte cancersjuk, men hon har kronisk ledvärk, sömnbrist och lågt blodtryck. Trots att hon oftast sover högst 3-4 timmar per natt, har konstant ont i ryggen och anfall av yrsel (hon har inte svimmat nån gång på jobbet som tur är) så blev hon förflyttad från ett lugnt deltidspass på natten till ett stressigt heltidsskift på dagen, med många tunga lyft och betydligt mer krävande tider t.ex. 1300-2100 och sedan 0700-1500 dagen därpå.
Tror inte att det bara är äldrevården som är så här.

Två frågor;

Har någon av er haft sådana här dåliga erfarenheter av Försäkringskassan o.dyl.?

Hur resonerar ni som stödjer sådana här omänskliga åtgärder (i.e. ni borgare, ja, ni som röstar blått etc. stödjer indirekt sånt här)?

PERSPEKTIVBONUS:
Allting är värre i Uganda! [n]
Jonesh:

Har någon av er haft sådana här dåliga erfarenheter av Försäkringskassan o.dyl.?


Jepp, min mamma har gikt, dåliga knän (varit överviktig i många många år), dåliga leder, Reumatism and so on. men hon har tvingats arbeta, först var det tänkt heltid, men efter ett halvårs påtryckningar från hennes läkare så gav dom upp och började om på ny kula med att kräva med att hon skulle jobba deltid! nu finns det ju knappt några jobb att få här vi bor så det var då tänkt att hon skulle börja arbetsjobba vid ett kontor i en stad 5 mil bort.

Nu blev det ju lyckligtvis så att allt sket sig och hon får stanna hemma med bidrag, alla kan inte vara ute och jobba och så är det, speciellt inte om man varit och fortfarande är mamma till fem barn. dom som påstår annat är ju borgare som inte varit i den sitsen själva.

Spana också in: