Forumet - Längre?

Längre?

2004 0 12
Tråden har 12 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Det är väldigt svårt för oss att veta, det hela beror på väldigt många olika saker, men det bästa du kan göra är att helt enkelt inte lägga så mycket vikt vid det. Om du väl blir 172 kommer du antagligen vilja "förbättra" något annat istället. Huvudsaken är inte att få vissa fysiska egenskaper utan att bli nöjd med de man har.

Det känns som att min lillebrorsa har växt säkert 3dm mellan 14 och 17 så ah vem vet. men generellt kan du inte göra så mycket åt din längd, dock om du inte äter tillräckligt eller inte får i dig alla mineraler så kan det påverka negativt och jag vet det finns många tonårstjejer som knappt äter nått för att kunna vara så himla smala.

obs, det betyder inte att man växer mer om man svullar i sig :p

 

Spana också in:

Jag är tretton och 157 cm lång. Mina föräldrar är dock väldigt korta och jag har redan växt om mamma. 

Dina föräldrar har väldigt olika längder. Så det mäst troliga är ju att du blir någonstans i mitten. Sedan kommer du ju växa ett bra tag till, och från 162 till 172 är det ju bara tio centimeter. Jag tror nog att du har god chans att bli åtminstone en och sjuttio. 

jag tror nog att du kommer bli lite längre. Var själv runt 165 när jag var 13 och nu 171, och slutat växa. Tror nog att det beror på hur långa dina föräldrar är. Eftersom en av dina föräldrar är 158 så är det inte helt säkert på om du kommer att växa mer. Men man vet ju aldrig, det beror oxå på hur mycket du växt på de senaste åren Blink