Forumet - läpp piercing och fotboll

läpp piercing och fotboll

2975 0 27
det är så att jag har funderat på att fixa en läpp piercing, men jag spelar fotboll och jag undrar om hålet läker igen om man tar ur piercingen i ca 2 timmar ? [tard]
fast jag förstår att de är väl från person till person , men annars kan man väl bara tejpa över piercingen när de är match.

Spana också in:

En piercing kan mycket väl dra ihop sig så mycket att du inte får i ett smycke på bara 2 timmar. Dessutom får du inte ta ut piercingen under läktiden. Så alternativen är ju att inte pierca sig alls eller att tejpa - om nu det tillåts. Minns att vi oftast inte fick tejpa hål i öronen osv.
Anledningen till att man inte får ha smycken under match är att man i närkamp kan fastna i varandra och dra till för att ta sig loss, vilket i sin tur kan göra att smycket rycks ur och att det blir ett fult sår. Så det är helt enkelt för allas säkerhet! [wink]
symptomatic:

En piercing kan mycket väl dra ihop sig så mycket att du inte får i ett smycke på bara 2 timmar. Dessutom får du inte ta ut piercingen under läktiden. Så alternativen är ju att inte pierca sig alls eller att tejpa - om nu det tillåts.


ah de var väl de jag trodde, men att tejpa över borde nog ändå tillåtas[smile] varför inte liksom ?[rolleyes]
symptomatic:

Vissa är extremt stränga med att man inte får ha smycken överhuvudtaget, varesig det är övertejpat eller inte. Jag tycker dock att det är lite överdrivet med att man inte ens kan få ha tejp över. Men fråga din tränare vad han/hon tror?


ja för om man bara har en stav och tejp över skulle man väl ändå inte kunna fastna i varann ? [confused] men ska fråga våran tränare [bigsmile]
quilt:

men om det är bara att ta ur, då måste det väl ändå vara ganska jobbigt att få i ringen/staven i hålet ? [rolleyes] speciellt om det är ny taget..


Njae, alltså. Helst ska du ju inte bråka med det, men efter ett par veckor är det ingen fara att ta ur det några timmar om det är tvunget.
Evil Conduct:

Men vad fan, vänta till sommar/vinteruppehållet och gör det då, då får det ju tid att läka eftersom att du inte behöver ta ut det. Så brukar jag göra när jag tatuerar mig


men det är bara det att vi har innomhus cuper på vintern också.. [sad] så vi har liksom inget uppehåll, inte mer än 2-3 veckor iaf, men då kanske det hinner läka ?
quilt:

men det är bara det att vi har innomhus cuper på vintern också.. [sad] så vi har liksom inget uppehåll, inte mer än 2-3 veckor iaf, men då kanske det hinner läka ?


Jaha just det ja, det var tider det! Tja det är väl bättre än inget, men är ingen expert på piercingar precis