Forumet - Lär er att inte ta åt er! Lär er att inte skadas!

Lär er att inte ta åt er! Lär er att inte skadas!

224 0 5
Jag ser många personer som mår illa och jag tycker verkligen synd om dessa personer och jag var en sådan person tidigare, till slut mådde jag så illa så att jag så fort sommarlovet började drog ut till skogen med min sovsäck och mitt tält och var i 4 dagar. Dessa var mina fyra bästa dagar under hela mitt liv.

Jag lärde mig att inte ta åt mig, att inte kunna bli skadad. Jag lärde mig att fokusera bort allting, jag kunde fokusera bort hunger, smärta och psykiska kränkningar. Jag lärde mig att hålla andan 2-3 gånger längre (kroppen har en gräns) och mycket mer.

Det viktigaste? Fokusera. Fokusera på motsatsen. Om någon säger åt dig att du är ful, fokusera på att personen säger att du är fin. Fokusera dig på att han själv är ful. Om du är hungrig, fokusera hårt på att du är mätt, eller att det finns andra personer som är hungriga och att de kan klara sig i uppemot två veckor utan mat. Fokusera, det är det viktigaste. Du ska fokusera hårt!

Du kan dessutom bli mycket starkare, förr kunde jag knappt slåss, om jag nu vill skada någon eftersom att de kränkt personer jag känner så ska du fokusera på de musklerna du vill använda, lär dig om kroppens anatomi, lär dig känna dina muskler och lär dig vilka som används vid olika tillfällen. Genom att fokusera på olika muskler kan kroppen skicka mer blod till vissa muskler och göra de starkare. Fokuserar du tillräckligt hårt kan ämnet adrenalin skickas till musklerna så att musklerna vidgas och blir starkare.

Det är bara att fokusera.

Spana också in: