Aviseringar
Rensa alla

Lär känna nya vänner bättre?


Ämnesstartare

Hej! Jag har rätt så nyligen börjat gymnasiet, och jag har lyckats få mig några vänner. Men grejen är den att vi har ju bara känt varandra i en vecka eller två, alltså känner vi varandra inte så bra och raster blir lätt stela och lite tråkiga. Vad kan jag ställa för frågor/göra med dem/starta för konversationer som skapar bättre stämning och gör att man faktiskt lär känna varandra (mer än bara "vart bor du?" osv)? Jag vet att detta kommer automatiskt med tiden, men några tips för att påbörja processen skulle inte sitta fel.


   
Citera
Ämnesstartare

Bara ett tips om ni ska hänga hos någon, skaffa en gaming console och köp något fighting spel. Då har de alltid något att göra när de besöker dig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Försök hitta något ni har gemensamt


   
SvaraCitera

Som du sa kommer det ske automatiskt sen, och ofta är det svårt att påskynda sånt faktiskt. 🙂 jag förväntade mig inte att få några direkt nära vänner på gymnasiet, nu går jag i tvåan, och har iaf 2 i klassen som vet typ allt om mig haha:) 
Och från början va dom 2 bara några jag sa hej till typ haha o sen kanske vi småpratade om skolan sen bara pang slog det om och så nu är vi väldigt nära. 🙂


   
SvaraCitera

Går själv Speldesign (estetisk) så att diskutera spel kommer ju ganska naturligt för mig. Försök hitta något gemensamt, eller typ något som ni båda/ alla tycker om. 


   
SvaraCitera