Forumet - Lära känna alla i klassen? Hur? När?

Lära känna alla i klassen? Hur? När?

1206 0 16
Tjena. Har börjat gymnasiet och gått 1 vecka. Har snackat med 4 pers av 10 i klassen, och kan prata och hålla konversationer med dom. Hur långt tid tog det för er innan ni lärde känna alla? När började man umgås med varandra på fritiden osv? När slutar dessa små grupperingarna? Tacksam för svar och tips!

Spana också in:

Förvånansvärt nog började jag utbyta ord med de i klassen redan första dagen, det skedde dock inte förrän i slutet av dagen. Andra dagen, idag med andra ord, hade nervositeten släppt helt och jag kunde prata med majoriteten av dem, nästintill alla. Jag tror det handlar mycket om vad man är för person och vilka människor som finns i ens omgivning. Ibland tar det längre tid att få kontakt och föra konversationer, ibland inte.
Har snackat med lite nya person idag, vänners vänner. Sedan pratade jag med två andra i klassen som ja ville bli vänn med. Dessa hade tydligen rökt,supit och snusar inget ja gör eller har gjort. Detta känns som att vi inte är samma typ av personer, annars va dom trevliga ja vill endå bli vänn med dom. Känns ba konstigt att vi har en olik historia bakom oss. 

Dom andra två killarna har börjar små hänga me dom oxå, får väl försöka hoppa på där med. Om man får?
Men chilla, fan vad du nojjar i onödan. Det har inte ens gått 1 halv månad än. Räkna med ett par månader. Och varför kan man inte umgås med någon som har andra erfarenheter?? :$ Jag ser snarare det som ett plus, lära sig en massa av dem etc. Om de tvingar dig att ta droger är det såklart en annan sak dock...
Du kommer aldrig få en start kontakt med varenda en. Lättare att fokusera på de individer du finner gemensamma intressen med. Och folk kommer snacka skit bakom ens rygg genom livet oavsett, det är bara så människor är. Om de beter sig väl vid stunden, så är väl det vad som räknas? Försök inte att överanalysera för mycket.
Bra svarat, kan hålla med dig där. Kom gärna in med fler svar, jag snackade lite vilken skola dom gått fritids intresse och lite om nuvarande skolan. Det är en kille av dom i de gänget som ja gillar o de är just därför ja tänkte att man kunde hänga med dom också. Vill variera grupper lite i början, om inte de är konstigt.?