Forumet - Lärare som flörtar eller är faderlig? BEHÖVER HJÄLP.

Lärare som flörtar eller är faderlig? BEHÖVER HJÄLP.

657 0 7
Jag är en tjej, 18, attraktiv, något reserverad, pratar ofta (i snitt kanske 2-3 ggr per vecka) ensam, på kontoret, med en av mina manliga lärare, 56.

Vi har verkligen samma intressen inom ett specifikt ämne. Han tycker att jag är den bästa elev han haft, "ljus i mörkret" i den väldigt stökiga klass som jag går i, osv, jag har även fått läsa kurser i förväg. Och våra samtal har ingen direkt koppling till någon kurs eller så, utan det är mer för att kolla på lite saker tillsammans, kan även prata lite om livet rent allmänt.

Alla gånger de senaste 3-4 månaderna har han rest sig upp och kramat mig när jag ska gå därifrån. Jag besvarar kramarna. Tvåarmar, ganska "nära". Senaste tiden även blivit dubbel-kramar, t ex att han kramar mig en gång och sedan säger vi något lite mer om det vi pratade om och sedan en till kram. Även tagit runt mina handleder lite när jag är påväg att gå. osv.

Också sagt saker som att jag är hans själsfrände (1 gång, några månader sedan, efter en kram och log. inte skämtsamt). Att jag är som/påminner om hans fru (skämtsamt). Tyckte vi skulle sitta kvar och prata trots att brandlarmet på skolan gick, vilket vi gjorde (några månader sedan). Har även senaste tiden, 2 gånger, sagt att vi ska hålla kontakten efter jag tar studenten i juni. Pratar om/nämner dock sin fru lite och sina barn (ganska små, adopterade) ibland.

Är detta en allmän/normal relation om man har bra kontakt med sin lärare? Och hur ska man se på det; pedagogiskt? vänskapligt? flörtande? sexuellt? faderligt? ingenting? Han kanske bara är väldigt glad att det finns en elev som är intresserad av ämnet? Eller verkar han vilja få ut något mer än samtal av relationen?

Spana också in: