Forumet - Läs min bok :)

Läs min bok :)

239 0 10
Hej.
Jag är en 14 åring som har ett väldigt stort intresse för att skriva böcker och har haft det sedan jag var liten. Jag skrev mycket förr som ingen fick läsa, och det slutade med att jag tyckte att jag bara kastade bort min tid. Men nu har jag bestämt mig för att publicera en bok jag håller på med på en blogg. Helt enkelt postar jag såfort jag blir klart med ett kapitel. Så du följer boken allt eftersom jag postar nya inlägg. Låter konstigt :P En annan sak jag använder är musik i boken för att bygga upp stämningen. Vissa hatar detta och vissa älskar det, så det är självklart valfritt om man vill ha det :)

Hur som helst vill jag såklart ha läsare och råd och allt möjligt som kan hjälpa mig på vägen. Jag är en amatör, jag kommer stava fel, göra konstiga meningar, särskriva och allt möjligt. Och jag försöker bättra mig :)

Så om ni har lust att läsa något, och hjälpa mitt skrivande. Gå in på
www.Drommarensvarld.blogg.se

Tack så mycket :)
Btw. Jag vet att boken är komplicerad i början, men precis som med alla böcker tar det ett tag att komma in i den.

Spana också in:

Läste första kapitlet. Boken har (utifrån vad jag hittills läst) en bra handling och du visar talang i ditt skrivande. Men, som du själv medger är texten en aning oslipad (särskrivningar, konstiga ordval etc).

Det var även ett par saker jag reagerade starkt på, som i stycket med information om boken; "Mordet kan verka kallt, obetydande och oskyldigt" känns inte helt rätt eftersom ett mord aldrig kan vara oskyldigt(?). Dessutom är ordet "obetydande" mig veterligen inget riktigt ord, men jag kan ha fel. [crazy] I vilket fall som helst hade jag använt mig av "betydelselöst", där.

Dessutom: när Alex vaknar är klockan halv fem, men när han går över till Jonte är klockan halv nio. Trots detta är det enda han gör mellan klockslagen att beakta sig själv i spegeln, (klä på sig?), och gå ett par meter till Jontes hus.

I övrigt en mycket bra text, särskilt med tanke på att du är 14 år! Keep up the good work! [cheers]

Ett tips: läs ständigt igenom din text och kritisera precis allt du skriver ("låter detta verkligen bra?", "är det rimligt?", "finns det något ord som kan tänkas vara lämpligare i sammanhanget?", osv). [smile]
LÅS TRÅDEN LÅS TRÅDEN LÅS TRÅDEN LÅS TRÅDEN LÅS TRÅDEN LÅS TRÅDENLÅS TRÅDEN LÅS TRÅDEN LÅS TRÅDENLÅS TRÅDEN LÅS TRÅDEN LÅS TRÅDENLÅS TRÅDEN LÅS TRÅDEN LÅS TRÅDENLÅS TRÅDEN LÅS TRÅDEN LÅS TRÅDENLÅS TRÅDEN LÅS TRÅDEN LÅS TRÅDENLÅS TRÅDEN LÅS TRÅDEN LÅS TRÅDENLÅS TRÅDEN LÅS TRÅDEN LÅS TRÅDEN [bigsmile][bigsmile][bigsmile][bigsmile]