Forumet - Läs på egen risk

Läs på egen risk

879 0 19
Ja har inge bättre att skriva än detta så. Idag så ungefär efter lunch i skolan blev jag så jävla fnittrig och jag menar jag skrattade åt varenda jävla grej som jag såg. försökte spela fotboll ett tag gick inte så bra me det eftersom jag ramlade varenda sekund av att skratta. skrattet gjorde också mig typ svag i benen så det hjälpte inte. efter kanske 10 minuter av att ramla runt överallt och skratta så kommer några av mina kompisar fram å frågar om jag rökt på eftersom jag satt å fnittra åt allt jag kunde knappt svara på frågan utan att bara typ ramla ner igen och sen springa iväg impulsivt som ett litet barn väldigt skumt Rodnar sen när rasten var slut så går/haltar jag in i klassrummet som en fyllegubbe och välter ner datorn som läraren använder så att skärmen spricker och jag bara ligger ner på golvet och skrattar ihjäl mig igen. sedan försöker jag ta mig upp igen läraren säger nåt men var för borta i huvudet för att typ höra han sen lyckas jag sätta mig vid min bänk och efter typ 10 sekunder så somnar jag på bänken. vaknar sedan 2 timmar senare när vi slutar av att lärarn väcker mig och jag är normal igen. jag undrar verkligen varför jag blev så himla fnittrig men iallafall tack för att du läste det ända jag har att skriva om. Någon annan som får typ såna skratt/Svag i benen/Typ hög anfall? Rodnar

Spana också in:

Hmm, minns att folk brukade göra så på skolan ibland, direkt efter lunch skrev du... På lunchen i skolan så fanns det kaffe med fejksocker tror jag det var, små tabletter som man hade i kaffet, folk tävlade om vem som tog flest, och efter det så blev dom helt galna av sockerrush eller något. Kanske någon lade något i din drink eller mat vid lunch? Man blir jättepigg och sedan jättetrött. Eller så hade du en glad dag :)

Xuzkie: Hmm, minns att folk brukade göra så på skolan ibland, direkt efter lunch skrev du... På lunchen i skolan så fanns det kaffe med fejksocker tror jag det var, små tabletter som man hade i kaffet, folk tävlade om vem som tog flest, och efter det så blev dom helt galna av sockerrush eller något. Kanske någon lade något i din drink eller mat vid lunch? Man blir jättepigg och sedan jättetrött. Eller så hade du en glad dag :)
Finns dock inte socker i matsalen men den enda förklaringen till varför ifall det hade funnits socker. 1+ Cool