Forumet - Läser ni/kollar ni på nyheterna? Eller blundar ni för verkligheten?

Läser ni/kollar ni på nyheterna? Eller blundar ni för verkligheten?

2521 0 46

Spana också in:


trevlig-snubbe:
Hela journalistkåren är ju vänster, har du inte hört det?
Dock så har du rätt, vänstermedian dör ut men jag tror nog ändå en del lär läsa det.
Från folk som är höger- ja. Men har för mig att jag såg på nyheterna i våras att en majoritet tidigare klassade röda tidningar lagt ner (främst de lokala) om man kollar på Sverige kartan...och det lyfts som alarmerande eftersom informationen som går ut blir enkelriktad typ... men citera inte detta... ska försöka hitta bilden som visar antalet blåa skribenter och tidningar i Sverige kontra röda.... 

Kan ju vara så att de som ni menar är vänsterjournalistik är mer framträdande i andra medier och nya källor... dunno. Intressant iaf:)
Ja jag vaknar till med att se på Nyhetsmorgon samtidigt som jag läser diverse ledarsidors trams, under dagen lyssnar jag sedan kontinuerligt på P1 med både deras Ekosändningar och deras samtidsfördjupande program. Varje helg får jag också hem Arbetaren i brevlåda. Men inte blir man särskilt klokare på tex hur EU fungerar för det.

dazed: Ja jag vaknar till med att se på Nyhetsmorgon samtidigt som jag läser diverse ledarsidors trams, under dagen lyssnar jag sedan kontinuerligt på P1 med både deras Ekosändningar och deras samtidsfördjupande program. Varje helg får jag också hem Arbetaren i brevlåda. Men inte blir man särskilt klokare på tex hur EU fungerar för det.
Duktig