Forumet - Läskig kille kom fram till mig:(?!

Läskig kille kom fram till mig:(?!

2710 1 11
Jag tog och väntade på min mamma skulle hämta mig från skolan och då kommer en kille fram till mig och han ser ut att vara runt 18 och jätte läskig..
han började med att fråga:
vet du vem bla bla är? 
Jag svarade ja och då började han fråga vad jag hette i efter namn jag svarade inte och han ställde massa otäcka frågor:(
jag är lixom 14/15 och han bara kom till mig:(
sen började han fråga efter min snap osv. Men jag sa bara jag vill inte ge ut den och han ställde massor av följdfrågor. Sen tänkte han gå och då tog han tag i min hand och typ skaka hand:/ Vad ska jag göra om han kommer fram igen?!?

Inga kommentarer

Tråden har 11 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Verkade han otäck eller verkade han bara konstig? 

Tänkte det är ju onödigt att kontakta polisen bara för han pratar med dig. Och det är ju konstigt att han skaka din hand men ändå, det är ju inte direkt olagligt att prata med någon. 

Det du kan göra är att antingen bara snacka tillbaka eller helt enkelt ignorera. 
omg jag tror du träffade min kompis. Riktigt trevlig snubbe som ser ut som en school shooter men men. Han gillar att skaka hand och om du vill bli hans vän så bjud på donken-gröt
Jag tror att han är lite intresserad i dig så därför frågade han dig en massa frågor. Han ville nog adda dig på Facebook etc. Sen kanske han inte hade koll på om du var mindreårig eller ej så det hela blev kanske lite underligt också för att han är mycket äldre än dig som upplevs från dina sida som läskigt då äldre helt enkelt upplevs skräckinjagande.