Forumet - Läskiga Historier...

Läskiga Historier...

7376 1 3
Okej skriv några läskiga historier/spökhistorier eller vad som helst.. Fast snälla seriöst. Har en här själv som jag blev lite skaj för:

En läskig verklighetsbaserad historia!

Det var en gång en pappa och en mamma som skulle gå ut sent på kvällen och äta. De har tillsammans en pojke och en flicka. Eftersom det bara var de 2 som skulle gå ut och ville inte att barnen skulle vara ensamma så anlitade de en barnvakt.
När föräldrarna till slut gick ut så tittade barnvakten runt omkring sig i vardagsrummet, hon ringde till föräldrarna och frågade om hon kunde få se på en videofilm i deras sovrum eftersom den fungerade inte i vardagsrummet, javisst sa de!
När hon gick upp för trapporna passade hon på att se efter om barnen mådde bra, de mådde alldeles utmärkt och var precis på väg att sova. När hon väl gick in i föräldrarnas sovrum så ringde hon igen och frågade om hon kunde täcka den där läskiga clown statyn med en lakan eftersom den gjorde henne nervös, föräldrarna blev stumma och sade till henne snabbt: RING 112 OCH TA MED DIG BARNEN UT FRÅN HUSET SNABBT! VI HAR INGEN CLOWN STATY I SOVRUMMET! Tyvärr så hann de inte och clownen styckade barnvakten och barnen till döds med en kökskniv. Clownen visade sig vara en seriemördare på flykt.

Eftersom du nu har läst den här historien så kommer clownen att befinna sig i ditt sovrum kl 03.00 på natten idag.