Forumet - läskiga minnen.

läskiga minnen.

140 1 5
Vad är det mest läskigaste minnen=grejer du någonsin varit med om? Det kan vara vad som helst som du minns kvar av ditt barndom, eller varför inte något som hänt nyligen? kanske har du sett något spöke eller varit med om något som du har sett  men som andra runt din omgivning inte har gjort. Kanske har du åkt någon läskig karusell som du kanske tänker ''det här gör jag nog aldrig om igen''. kommentera gärna om saker du varit med om som du nästan aldrig har glömt sedan det hände. 

Spana också in:

Jag är faktiskt lite halvnojig för att flyga. Minns en gång när jag kom från Los Angeles med farsan och vi skulle landa på Kastrup i Köpenhamn och piloten sa att det var så dimmigt så till och med duvorna gick på huk så han var tveksam om han kunde på ner planet på Kastrup men han skämtade bort det med att ner kommer vi alltid enl alla fysikaliska och tyngdlagsregler. 

Nåja, vi kom ner i vart fall.  Rodnar 

politisk realist: Jag är faktiskt lite halvnojig för att flyga. Minns en gång när jag kom från Los Angeles med farsan och vi skulle landa på Kastrup i Köpenhamn och piloten sa att det var så dimmigt så till och med duvorna gick på huk så han var tveksam om han kunde på ner planet på Kastrup men han skämtade bort det med att ner kommer vi alltid enl alla fysikaliska och tyngdlagsregler. 

Nåja, vi kom ner i vart fall.  Rodnar 
Vad tur att ni kom ner! Mycket glad