Forumet - LÄSKIGT TELEFONSAMTAL

LÄSKIGT TELEFONSAMTAL

1640 0 23
Ett okänt nummer ringde hem till mig för en stund sen. Jag är ensam hemma. Svarade och då hör jag en amerikansk kvinnoröst som låter inspelad eller lite datagjord eller jag vet inte. Fejk.
Nåt sånt här:
"You have won a prize to the Canarie Islands. Simply press 9 to collect your prize."
Jag blev värsta chockad, och det var för att jag undrade vad i helvete var det som hände. Jag vägrade tro att jag faktiskt hade vunnit något. Bluff liksom.
Så jag var tyst, stod som ett fån och gapade. Det var tyst i luren, tills kvinnorösten upprepade sig att jag skulle trycka nio. Så jag lade på.

En stund senare ringde min mobil, jag tänkte "vafan är det som händer" men det var bara mamma. Phew. Hon sade förresten att det nog var någon som försöker lura en och ta pengar från en på det sättet.

SÅ LÄGG BARA PÅ OM NÅGON SÅDAN RINGER.

OCH

Har någon annan varit med om det? What happened?

Spana också in:

Evil Conduct:

Hannajkl: SÅ LÄGG BARA PÅ OM NÅGON SÅDAN RINGER


Evil Conduct:

Tack! Jag är en riktig jävla ärthjärna som inte förstår sådant, det är snällt av dig att förmedla sådan viktig information till oss imbecilla gamla blånäsor


då ska jag ju påpeka det att man måste ju svara för att lägga på, har du då en oturlig dag så dra dom pengar från dig.
Evil Conduct:

: då ska jag ju påpeka det att man måste ju svara för att lägga på, har du då en oturlig dag så dra dom pengar från dig.
Precis hemkommen från nobelmiddagen eller?


Hah, det ovanstående var inte ens svårtydligt :P

När jag ögnade igenom stycket fastnade jag inte för nåot speciellt, men jag såg att det var lite högtravande då du påpekade detta.
Nja, nåt sånt har nog aldrig hänt mig.
Däremot en gång för ett tag sen när det ringde hem till oss, och jag svarade, var det typ ingen där.
Jag sa bara "hallå?" flera gånger, för jag hörde liksom prassel och trafikliknande ljud i bakgrunden, så det var ju nån som hade slagit numret och sedan vägrar säga något. [zzz]

Till slut la jag på, orka ropa hallå i evigheter.